Translate This Page

Cara Pakai dan menggayakan Shawl...

Friday, July 12, 2013

Assalamualaikum the ladiess!! hari ni cik nak share cara pakai shawl dan cara menggayakan shawl... jom zass...

•❤• We are selling oversized shawls, instant shawls, square hijabs and many more! We guaranteed you with total satisfaction! Check out #shiqinsunshine in instagram for our customers' feedbacks! CLICK HERE!

•❤• SSM NUMBER: 002454997-V
- Instant Shawls Plain
 - Tiara Square Hijab 55"
 - Oversized Instant Shawl Lace
 -Oversized Halfmoon Plain









FASHION SHAWL UNTUK KE DINNER/MAJLIS MAKAN MALAM KLIK SINI













Bagi yang gemarkan gaya yang sangat simple boleh tengok video yang ni pula...




TUTORIAL HALF MOON~











Selamat mencuba!!



MORE TOP SHAWL TUTORIALS 2015 TRENDING!
JOM ORDER SHAWL KAT SINI >>> LINK



Thanx for keep supporting! (n_____n)v


14 172 Love this entry

  1. wahh.. boleh di gayakan di hari raye ni :)..

    selamat menyambut bulan puasa awak..

    ReplyDelete
  2. wahh.. boleh di gayakan di hari raye ni :)..

    selamat menyambut bulan puasa awak..

    ReplyDelete
  3. pas nie boleh laa bershawl..hehehe

    ReplyDelete
  4. @kajaharuna

    selamat mencuba... ;) selamat berpuasa jugak ^____^

    ReplyDelete
  5. boleh cuba lah nanti ^_^

    ReplyDelete
  6. Nice tutorial!!

    Follow mine http://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=4638212204486466037

    ReplyDelete
  7. tak semua bentuk muka sesuai pakai shawl kan, saya kalau pakai nak kena pakai inner ber awning, kalau tak mmg xleh pakai. Tapi sekrang ni nampaknya back to tudung bawal je.

    ReplyDelete
  8. wah bagus nih di share di faacebook

    ReplyDelete
  9. simple je tutorial shawl.. akk suke... yg complicated akk kureng suke dan memakan masa yg lama, akk x sempat nk ngadap cermin lama2... haha

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com