Translate This Page

Di saat genting!

Sunday, July 07, 2013

Assalamualaikum uollss... fuhh fuhh...sebenarnya time aku duk menaip ni, rasa jugaklah debaran last paper untuk esok...paper microbiology... which is I don't like feel like I'm in wonderland!! *taleyh cakap tak suka, nanti dia pon tak suka kita T_____T



homaii.... memang pengaruh tv kuat sangat...aku memang suka cerita2 fantasy.... =p well, i'd like to be a cinderalla...sebab dia rajin macam aku... #eyhh




Since this is my short entry, i'll end it with this.....

 cumil sangat kann dia!! walaupun apa pon berlaku, aku tak pernah nampak dolphin ni tak senyum.... kecuali pernah nampak dia keluarkan air mata ketika nak beranak...eyhh dia mamals okayhh..dia beranak bukan berteluq...


So, dah sedia nak sambut Ramadhan? hehe... selamat lah semua nya ye.... apa2 doakan ioll esok ye last payperrr!! \(n_______n)/ *mcm terpanjang plak entry...kbye




 Thanx for reading this entry!! ~~













 



2 172 Love this entry

  1. Salam, Syikin ...

    Saja nak tau, Syikin ambil course ape ... tahun berapa ...

    Masukkan lah sikit maklumat ni ke dalam profile "tentang blogger"

    ReplyDelete
  2. huarghh, microbe yang sangat haii-pening tu, serik amek microbe masa diploma. ekekek. best of luck in your study!,

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com