Translate This Page

Review Lone Ranger & Despicable Me 2!!

Friday, July 12, 2013

Assalamualaikum

Sebenarnya ni 8 July punya story...and hari tulah aku merdeka....last payperr...time to go out!  *eee poyo sangat...



Review for Despicable Me 2:

Sebenarnya aku tak tengok pon yang first punya...so, macam tak nak tengok lagi yang second..tapi setelah dipujuk rayu oleh si Melda  (yup selalu dikelilingi kumpulan Fourteen esp Izzue sebab tu abang sedare dia... jeles mak noks) ...so, balik pada topik, aku pon tengok jela kan setelah summary yang first dicerita oleh Melda... *nasib baik paham.. >.< kihkih *habis promote nih...kehkeh


*k tipu sangat...kalau dia tak pujuk pon aku nak jugak tengok xD

DESPICABLE ME 2 ni memang kelakar....part yang paling suka tengok scene yang ade agnes....aku rasa macam nak replay banyak kali part tu...homaii she's so cute!!



cute sangat meyhh >.<

Selain dari part cecomel yang aku cerita kat atas, dia ada scene lawak dan action...and last skali part yang paling menyentuh hati bila Agnes dapat mak baru! ~~ suka ngat dia....sebab dia takde mak.....she's an orphanage... kesian dia ;')  last2 hajat dia nak mak dah dapat...hehe...sekian tu saja dari aku....


Part minion aku tak nak komen banyak.... sebab skrip yang pengarah bagi kat diorang "bananaa, bootaataaa, cikuuuu, potaaatoooooo" tu jela diorang punye skrip...bahaha *k tipu je



 REVIEW FOR LONE RANGER:


Yang ni best aku cakap... tapi takdela part cecomel macam DM2 kehkeh....aku lagi prefer kartun... al-maklumlah hati masih muda #ehhh 


Siapa yang minat movie genre aksi2 lawan boleh lah tonton movie ni....hehe... yang bestnye sebab ada Johny Depp....macam biasa, dia suka buat lawak dengan muka slumber....hahaha..... lakar2 jugak lah cerita ni.... >.< and paling penting John *watak utama sbg Lone Ranger mmg hensem wa cakap lu... *k overnye...


Lastly!!






Mimi(she's pure Malay..=p), Shiqin n Melda! ~



 Nak tau lebih lanjut...pergi kat Youtube search Trailer orite =p

Thanx For Reading This Entry...~~


 


10 172 Love this entry

  1. Dua-dua tak best bagi ary. Satu tu ary tidur sebab xsihat. Satu lagi waktu ary selsema and ary tengok tanpa perasaan. HahahaXD

    ReplyDelete
  2. haaaaaaaaaaaaaa,tak berkesempatan lagi nak tgk,bukan nak ajak !

    ReplyDelete
  3. wah dua - dua siri tu dah tengok ya

    ReplyDelete
  4. best gila movie minion tu..first sue pun xtengok yg pertama , ni pon kena hasut ngan member, bila tengok wayang terus je balik rumah tengok yang movie first.. tak cukup ngan tu, tiap2 hari dengar lagu banana.. cute sangat !!! :D

    ReplyDelete
  5. @ary_lee
    kesimpulannya jgn tengok klu tak sihat kan kan >.<

    ReplyDelete
  6. @Mek Onie

    hihi sbb aritu kita terus gerak dr kampus heheh

    ReplyDelete
  7. dah bertahun tak tengok muvie. xde masa walau tau cerita tu best. hehehe, selamat berpuasa eh

    ReplyDelete
  8. huwa. dua dua ta tengok lagi. hari tu nk tgk despicable me 2 tapi ade org suruh tgk yg first punye dulu memandangkan kite belum tgk yg first. lone ranger pun belom tgk lagi. kene tgk nih!

    ReplyDelete
  9. salam Shiqin..

    Saya jenguk shiqin lak..happy nampak? semoga terus gembira dgn batas2 yang di tetapkanNya.. Yay!


    ReplyDelete
  10. We love Cikin ....

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com