Translate This Page

Style Your Shawl, Beraya bersama peminat..

Sunday, August 18, 2013

Assalamualaikum...


Mula2 nak cakap selamat hari raya maaf zahir batin kepada pembaca blog ni... *ok bukan cakap tapi taip... Tajuk entry nak gempak je kan? lepas tu satu potong ayat lagi macam takde kaitan.... hahah... sebenarnya aku nak share cara pakai shawl dan gambar raya bersama peminat macam dalam gambar bawah ni...cuma tutorial tak siap lagi... ok lah itu je... bye~~ 







bersama peminat yang setia.... bahahaha... *poyo beteiii




peminat paling setia.... muihihihi >.<



labuh kan kan? penat gua duk fikir sejenak nak kasik labuh lepas di stylekan..dan..........akhirnya!!! ~~






Thanx for reading this entry... ^________^



p/s: gua baru buat instagram... shiqin_sunshine... errr ok bye...



3 172 Love this entry

  1. Salam sis. Sy ada baca post sis pasal nak sambug degree in pharacy di indonesia tu. huhu. Boleh x sy tau mcm mana nak contact sis? Sy ada nak tanya beberapa soalan. Hope sis boleh tolog :(

    ReplyDelete
  2. Salam sis. Sy ada baca post sis berkenaaan sambung blajar di indon tu. sy ada beberapa soalan. Mcm mana boleh contact sis eh? Sy betul2 perlukan bantuan.

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com