Translate This Page

ChurpOut 2013 super awesome with Mek Onie, Hanis Zalikha, Yuyu Zulaikha and Sazzy Falak

Saturday, October 19, 2013

Assalamualaikum...


Oleh sebab Mek Onie tak kasik aku copy dia punya entry...so aku gagahkan diri taip sendiri.... hahah.... =p


Tajuk kemain panjang kan....sebab nya balas dendam dah berapa lama dah tak update blog.... 


Nama artis lagi aku bagi.... sebab nya dah lama orang tak kunjung blog ni...nampak nama artis mesti meriah blog ni... ok, motif sangat....bak kata lecturer aku "attention seeker".... bahahahh....sangatttt...



ChurpOut2013 super awesome!! tengok gambar jom!!! *pantun dua kerat je...
konon2 macam red carpetla...tapi ni versi green punya...
ehem...salah seorang artis jemputan....weee~

ukulele lelelele...omeyy angatttt....




 ehemm well, shawl mudah bentuk...angin tiup insyaAllah tak berlekuk-lekuk... nak tau shawl murah ni beli kat mane? baca entry sampai habis... =p



kawan seperjuangan atas motor meredah hujan weyhh.... hoho 
churp2 patut terharu sebab kitorang sanggup meredah ombak demi #ChurpOut2013... 
*hiperbola sangat...





alaaaa, Si Won je pun...muka eksaited terlebih! >.<


nak main ni... *hentak2 kaki... xdapat main sebab ramai orang...............
tengok dan tangkap gambar ......... malu la kite.... *krik krik



 Sazzy Falak tengah menyorok tu.... Jom terjah!





Eyhh... Yuyu Zulaikha plak yang keluar.....huhu... sebenarnya awak memang comel pon yuyu....kecik sangat macam nak lambung2 je rasa.... >.<  *ok, yang lambung tu tipu


 Macam biasa....orang tu suruh kitorang amik gambar dia....then bertukau la plak kan kan... 







Ok, habis dahh....Jom balik....

eyhh eyhh Hanis nak bergambar dengan kita sat....sat ye.... =p

eyhh eyhh Sazzy Falak pon..... *betapa poyo nya.....muahahah 












OK....Lastly thanx Churp2, Mamee dan semua yang terlibat sebab bagi freegift ni.... suka sangat!! and Thanx Onie sebab ajak pergi jalan2 event blogger....hehe...first time aku join ni....
^___________^






Ok, ni la tulisan yang ada payung warna warni atas tadi.... The Hunger Games CATCHING FIRE.... ISNIN DEPAN ok.... =p  



Seriously yang ni dah habis... nampak tu mulut icon LINE dah menguap.... 
(__ ___ )V peace yaww...




p/s: back to nature.... a lot of assigments to do.... miawww~





PROMOTION!! BELI 5 FREE SATU!! JOM DAPATKAN SEKARANG!! RM29 ONLY/pc
JOM KE FACEBOOK PAGE KAMI!! >>> Shiqin Sunshine's Collection


SELAMAT MALAM...THANX FOR READING THIS ENTRY...

9 172 Love this entry

  1. wow..seronoknya dapat pi. BBL nak pergi gak tapi ada hal. dah 2 kali miss event churp2 bulan ni

    recent post : Buat Sendiri Cover Case Telefon

    ReplyDelete
  2. @Marou Apple Hijau

    hihi takpe...next time pergi...kalau jumpa tegur kayh ;) hehe

    ReplyDelete
  3. Haluuuu ! Bestnyaaa tengok goodies tu malangnya fana cuma dapat voucher je. Hukhukhuk. Nice to meet you ! ^^

    ReplyDelete
  4. @Nurfarhana Chek Saat

    hello! hehe... tu la yang eksaited tu sbb goodies....hehe ...nice to meet ya too! ^^

    ReplyDelete
  5. Bestnye....adehhhh..dah baca sampai habis dah...rm29 je shawl tu kan...adik jual ye...hehehe...pandainyer.....

    ReplyDelete
  6. best je tgok =) program mcm ni kalau dkt dgn rumah sy, pasti dh pergi..kecil btol Yuyu tu ye..mcm dak kecil

    ReplyDelete
  7. seronoknyaaaa.. syg pulak takleh pergi sebab jauh.. time dekat takde pulak event2 begini. takde rezeki nak pergi. huhu

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com