Translate This Page

Hadiah bernilai lebih rm1000!

Friday, November 29, 2013

Assalamualaikum...

Persatuan EHSAn (*abaikan kalau tak tahu..=p) UiTM Puncak Alam dengan kerjasama Suruhanjaya Koperasi Malaysia akan mengadakan aktiviti bermula 2-7 Disember minggu depan, 

Jadi kepada sesiapa yang duduk berdekatan area Puncak Alam boleh lah datang memeriahkan suasana! 


Pelbagai acara yang akan dipertandingkan dan hadiah ditaja sepenuhnya oleh Suruhanjaya Koperasi Malaysia! Terima kasih SKM!






Antara aktiviti pelajar dan orang luar yang paling menarik hati adalah memancing! Hadiah dia serius gempak! Untuk SEBARANG PERTANYAAN, bolehlah berhubung dengan nama2 yang TERTERA DI POSTER =D


Siapa kental jantung dia boleh join FUTSAL...aku main futsal lari satu padang baru 5 minit dah macam 1 jam punya penat... T__T




Penceremah terkenal akan turut serta...siapa dia? korang kena mai lah...hehe... SKM juga bermurah hati untuk bagi GOODIE BAG 300 peserta pertama! Cabutan bertuah pon hadiah tak nak kalah okayy...SMARTPHONE LENOVO =D



Pertandingan makan buah dan game spontan akan dijalankan di booth jualan di area Angsana. Penyertaan ADALAH TANPA BAYARAN tapi hamper besar cik habaq hang! Pertandingan ni walk in... korang kena datang kat booth baru boleh join, tak perlu daftar semua and tempat adalah limited! =D



Yang paling penting, siapa nak beli shawls koleksi aku nanti jumpa di booth yang terletak berdekatan asrama perempuan BLOK ANGSANA... =D


0 172 Love this entry

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com