Translate This Page

Aku bergabung dengan sis Diana Amir

Sunday, December 15, 2013

Assalamualaikum...


Nampaknya perjumpaan yang tidak dirancang pada Jumaat yang lepas. Banyak program telah dijalankan... dan salah satunya aku dijemput untuk menghadiri seminar Keusahawanan by Diana Amir. *poyo sangat ayat..

insyaAllah aku akan berkolaborasi dengan Diana Amir jual oversized shawl.... #eyhh =p cam comel je cam comel je... >.<


Sebenarnya aku ni busy tau...serious busy tak tipu...tak percaya tengok sini >>> 

Chronology kisah orang yang busy..


Kalau tak busy pon mesti aku mesti carik kerja.......



dalam mimpi..... mueheheh.. comel tak?? 
kucing aku and housemate bela kat rumah sewa >.<



OK berbalik pada topik, lepas tu pagi Jumaat tu aku dapat call dari salah seorang AJK (membe aku, nama Nadia) jemput datang kat program tu... dia punya ayat "ada Diana Amir kak Shiqin" hahaha aku pon eksaited terlebih pastu on jelah kan...


Sebenarnya kitorang datang lambat, lepas tu terus pergi toilet nak touch up kononnya...lepas tu terserempak plak dengan hubby sis Diana Amir....mula2 tak cam...lepas dia senyum tu aku macam cam...hahaha....

tinggi bak hang...jangan tanya aku hensem ke tak noh...haha... satg kena tibai ngn sis Diana Amir... kehkeh >.<



Sis Diana Amir memang sporting habis... layan kan aje la peminat2 nya...muhihihi... banyak ilmu bisnes yang dia share...tapi yang dia cakap jangan buat tu yang aku selalu buat...kehkeh...takpela lain orang lain cara kan...rezki Allah yang bagi... ;)


Kalau tak minat baik jangan buat...nanti tak kesampaian hajat... *pantun dua kerat =p


THANX FOR READING THIS ENTRY!!

^________^





4 172 Love this entry

  1. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. bila retis bertemu retis #eh

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com