Translate This Page

Pullman Putrajaya! Tempat photoshoot paling best!

Sunday, February 02, 2014

Assalamualaikum..


Lama punya cerita baru update.....hari tu punya cerita bersama mek onie...Onie ajak pergi kenduri kawen membe dia kak Joomizan....HEHEH macam arabian muka akak tu...btw serious cantik tau tempat ni...i loikee!!....so tengok gambar jom! 

LOKASI: hotel Pullman Putrajaya


ohh man...serious aku tak pandai posing... T___T haha nasib baik tempat cantik..mencantikkan lagi gambar ni... 



 tadaaaa...cantikkan! T___T cameraman cakap aku duduk jauh sangat... segan tau? hahah...kalau tak lagi jauh aku duduk....



konon2 busy layan customer... "halfmoon plain ade lagi sis? "  >.< 





dapatkan shawl halfmoon plain sekarang!! >.< 








 muka pucat sebab sejuk sangat...lipbalm tak cukup merah... O.o


 Onie cakap dia nak edit gambaq sat...ahahaha *jangan mara >.<


arghhh laparr..hahaha makanan dia sedap wokk!! 




tadaaa!! white chocolate and chocolate...eyhh?? hahaha sedap wokk!! 



fine fine dah chubby kan? pasni tamo makan malam dah T_____T




HABIS DAH...


THANX FOR READING THIS ENTRY!!

^_______^

JANGAN LUPA LIKE PAGE...HEHE..


6 172 Love this entry

  1. tempat macam luar negara :0

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. sangat...huhu rasanya sehari tak puas tau photoshoot kat sini...hehehe

      Delete
  3. sangat cantik x pernah sampai lagi ... nanti nak pi jenjalan kat sini :)
    beg awak pon catik jugak ... beli kat mane ek atau boleh buat bisness jual beg lepas nie ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx heheh...adik belikan tak igt dia beli mana beg tu... ~~

      Delete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com