Translate This Page

Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014 #SBB2014

Tuesday, February 04, 2014


Assalamualaikum...

Sebenarnya teringin jugak nak join event blogger besar2, but most of the time, masa tidak mengizinkan....kekadang yang kecil2 punya gath pon aku tak dapat nak join....huuu~.....insyaAllah bulan 3 ni dah start praktikal office hour je...so boleh kot join sekali...dengan geng2 BLOGGERS CHAT ROOM...

Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014 


DETAILS mengenai SBB...so, untuk pendaftaran korang just klik banner kat bawah ni kayh ;)


Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014
Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014 event untuk tahun ketiga tak silap aku bagi para bloggers berkenal-kenalan antara satu sama lain...insyaAllah boleh topup sikit2 ilmu berblogging dari yang otai2 nih...kehkeh... terutama top blogger seperti Redmummy, Ben Ashaari, ShafieBustan, Zarul Husin dan beberapa top blogger lain seperti Zarul Husin , BroFramestone, Melastik Bintang,  Kid and ramai lagi akan ada di sana. 




Tajuk : Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014
Tarikh : 8 Mac 2014
Masa : Sabtu, 10 pagi hingga 5.30 petang
Tempat : Saloma Bistro, Kuala Lumpur


Kebetulan tadi time bukak facebook aku ternampak Melastik Bintang post mengenai cabutan bertuah tu dah start minggu ni tau!! wahhh tak sabar nye~~ 




Bagi menambahkan kemeriahan majlis pada tahun ini, pihak penganjur mengadakan beberapa aktiviti pra-SBBYEOS2014.

1. Pendaftaran akan melayak untuk cabutan bertuah mingguan yang menyediakan hadiah wang tunai yang akan diserahkan di majlis SBBYEOS2014.
Minggu pertama : RM100 x 3
Minggu ke dua : RM80 x 5
Minggu ke tiga : RM50 x 5
Minggu ke empat : RM20 x5

2. Rakan-rakan boleh daftar ikut cabaran affiliate dengan menjadi affiliater untuk mempromosi SBBYEOS2014 di blog, facebook, twitter dan instagram. 5 hadiah misteri akan disediakan kepada top 5 affiliater. Memang bebaloi hadiah yang disediakan yang akan diserahkan di majlis SBBYEOS2014. Link cabaran affiliate setelah daftar seperti ini http://sbb.my/?affiliates=f033ab37c30201f73f142449d037028d


3. Mini Contest dengan beberapa hadiah gajet terkini jenama Samsung impian ramai tajaan Yeo’s. Pemenang akan diumumkan di majlis SBBYEOS2014. Sebagai tanda terima kasih jom follow Facebook Yeo’s Malaysia.


Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014 

Kalau takde halangan untuk pergi ke sana, insyaAllah aku sampai... 

^__________^ 

JUMPA DI SANA!!

9 172 Love this entry

  1. Assalamualaikum awak. semoga berjaya dan murah rezeki. saya tak berpeluang nak pergi .. heheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam...hehe tq ;) aminn~~

      Delete
  2. bestnya! Nak sangat join gathering2 macam ni. Tapi kebanyakan masa masih di Russia. Kalau buat bulan 7 atau 8, jemput saya jugak oke ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...wahhh best tak russia? ^_______^

      Delete
  3. waa.. reg jugak ek? leh lah update story nanti... have fun k...

    ReplyDelete
  4. Syoknya join cmni...hebat2 blogger tu..gud luck sis :-)

    http://www.ibuzara-corner.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. seronok je dengar... have fun k join gathering tu nanti...

    ReplyDelete
  6. singgah kejap kat sini..=) hehehe

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com