Translate This Page

Awesome BCR Gathering!

Saturday, April 05, 2014

Assalamualaikum..

Dah lame sangat aku tak hupdate blog ni...idea banyak tapi malas nak taip...rasa macam buat lab report je kalau taip2 ni...ahaaa



Ahad yang lepas Bloggers Chat Room (chat room yang kini beroperasi di whatsapp dan FB sahaja) telah mengadakan mini gathering tapi dia jadi macam huge gathering sbb ramai jugak yang datang.... *hiperbola haaa ayatt kaww... So, yang ni di organize sendiri oleh owner BCR iaitu Jejaka Terhangat.... hangat bak hang XD...


Ok aku nak cerita yang tu je....  >.< jom tengok gambor...korang kan suka usha2 gambor ni...haaaa *mcm ckp kat diri sndiri pon hado gak hehh...zassssssssss........



LOCATION: SEOUL GARDEN, BOWLING, RIVER CRUISE THE MINES



THE GIRLS yang cecomelss.. dari hujung skali Zura Iza, Yuu, Dzu Amal (CL), Dena
ok semua masih single >.< *memahandaiii kaww je












THE BOYS.. yang style yang cool, yang hot....errrr hahahah... 

 ANTARA YANG MUNCUL... >.< ada pertambahan jugak tapi tak snap gambar huhuhu

The masterchef, Aniq... hebat masak bak hang... =p kakak kawasan Feeza Macho and Alepridz 




Dena with The ME... *bila masa tah teacher aku ajar macam ni  x'O



The burfday girl!! Kebetulan cik Nurul yang jaga kaunter bowling same birthday dengan dia... =D

Semoga panjang umur murah rezeki, bahagia selalu dengan yang tersayang ... 

^________^







Antara Laporan yang dibuat oleh JT...hahaha ekau hado?
Beralih ke aktiviti Boling. Besday girl sponsor 2 pemenang yg dapat markah tertinggi. Persaingan sengit antara geng BCR bermula. Babak tolak menolak, aksi pembunuhan jelas kelihatan. Babak akhir tiga penjuru akhirnya dimenangi oleh Jejaka Terhangat. Disusuli Shaiful dan kemudian Shiqin Sunshine a.k.a Beuty Lover

Sesi tukar hadiah. Undian awal dicabut. Geng BCR dengan rakus tukar hadiah sesama mereka. Ada yg dapat peti ais, peti sejuk, mesin basuh, dan sebagainya.


ok hiperbola sangat hadiah dia....muahahah




Balik dahhhh...........huuuuuuuu sobs~




Time ni baru lepas sesi tacing menacing... kitorng ni balik naik river cruise... wehuuu~ *nak pergi KTM je pon muahaha......tambang rm2 sorang


Tengok gambar je tak best kan...dah la sikit plak tuh... ok jom tengok video....... Red Gitarputeh made this awesomeness!! Tq red! 
^_______^v






To be continued........



Kalau nak tengok lain2 gathering oleh BCR boleh lah korang amik feel kat sini >>>>>>  GATHERING BCR


p/s: quality is more important then quantity... walaupun kecil-kecilan, tapi best macam dah kenal lama okayh.... they  all made my day ~~

9 172 Love this entry

  1. terbaek ah bl punya entry!!! cuma nama red salah eja -___- gitarputeh

    ReplyDelete
  2. Bestnyee. mesti lagi best kalau Miss Boo join sama kan.

    ReplyDelete
  3. erbaek ah bl punya entry!!! cuma nama red salah eja -___- gitarputeh

    ReplyDelete
  4. wah bestnya gath .

    ReplyDelete
  5. blogwalking from review produk. . salam perkenalan done follow u :)

    ReplyDelete
  6. i'm crying right now :'( . tolong culik pc kat kuantan ni. nk jumpe korang sume !!!

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com