Translate This Page

Macam mana nak masuk majalah?? Featured in Hijabista Magazine (April Ed)

Friday, April 11, 2014

Assalamualaikum...

Benda ni dah lama nak update tapi baru hari ni ada mood up entry T___T

Sebenarnya kalau nak tengok lebih lanjut boleh ke Link blog fanacheksaat huhu... Sebab aku masuk majalah pon sebab dia....





Panjang ceritanya... Ok dah baca blog fana kan? Hihi...aku punya cerita plak macam ni.... Time cuti sem haritu fana ada invite untuk volunteer jaga booth hijabista kat Karangkraf....


So aku pon joinla selama 3 hari korang boleh cek out kat entry ni>>> Karnival Karangkraf featured in Sinar Harian


Habis je karnival aku, fana and miracikcit di invite untuk buat photoshoot oleh stylista hijabista, kak hana...mula2 ingat nak kena audition ke ape....




Behind the scene~


Sebab konfiden tak tinggi pon nak pergi audition walaupun ramai orang bg semangat suruh try... Tapi rezeki plak haritu dapat photoshoot masuk majalah hijabista edisi april... :') terharu plak rasa.... Hihi

So kalau korang mmg rajin join event bolehla contact bloggers yang rajin join event. Cek mmg nak cari waktu free join setiap event blogger tu tapi mmg susah..


Bestt tauu join event ni sebab korang dpt banyak goodies yang orang biasa jarang dapat.... T____T korang boleh dapat free review untuk produk atau food review kalau ade restoran yang baru bukak kayhh... Tapi most of the time i'm not free to join... Huu~

Wokeayhh, jom tengok gambar!





Huahuaaa gmbar nak tergelak je sume....sbb photographer sempat buat lawak time snap gambar T____T pon boleyhh huhu



The end.....






Thanx for reading this entry (^_____^)v

Ps: siapa xsuka masuk majalah kan? Huhu









9 172 Love this entry

  1. tahniah..sy sebenarnya pun keinginan juga ni nak masuk majalah..tp tak tahu how? hahahahahhahahahahahaha...gelak sakan

    ReplyDelete
  2. wahhh... untung lar dpt masuk majalah... hihihi... :) all da best...

    ReplyDelete
  3. saya bulan mei keluar dekat majalah hijabista juga..nnti beli k..hehe

    ReplyDelete
  4. wahh! seronoknya dapat masuk majalah.. gorjes sgt dear.. :)

    http://www.norainyusoff.com

    ReplyDelete
  5. Wow...mestilah suka. Masuk dalam page bhg pendidikan pun dah melompat sampai ke bintang (walhal muka kecik, hitam putih)..hihi...

    All the best shiqin..

    ReplyDelete
  6. hye shiqin.. i rasa pernah jumpa u masa churp2 2014 kan..

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com