Translate This Page

Flower Crown: Fashion Trending 2014!

Saturday, May 10, 2014

Assalamualaikum


Aku tahu rata-rata orang sekarang dah tahu flower crown tu ape.... Dulu2 dak2 kecik je yang duk pakai kalau ade majlis perkahwinan ke ape ke kan...mandai je aku letak trend 2014 kan? entah2 lama dah kowtt... xD


Sekarang dari golongan remaja hinggalah ke mak orang pon dah cuba fashion memakai flower crown ni...and ramai jugak model muslimah promot barang dengan memakai flower crown ni... terpegun mak jemah





Sekarang pon kalau kahwin the bride dah start pakai flower crown instead of crystal crown... tema garden ala2 prince and princess gituww >.<


sumber: blog Fatin Liyana



Suka yang macam Irine Nadia ni pakai.... simple and nice~~.... jeles nye tengok happy family nih =3... Fiska Medina comell sangat...ala2 korean look gituww...



 empat2 jenis ni semua aku suka...dia tak crowded sangat....warna dia pon menarik...siapa nak belanja?? T_________T... ok takde... *tarik bantal pergi kedai beli sendiri...



 Nak buat dia senang je....korang cari kat youtube or gugel... ~~ kalau rajin la =p



Gambar aku pakai crown takde lagi.... Sorryy... *eyhh macam la orang nak sangat gambar dia >_< This coming event for next sem insyaAllah batch kitorang kena handle...aku nak buat tema "Prince and Princess"
awww gituwww....



Nah rubber crown... >_______< #sengetbetol




THANX FOR READING THIS ENTRY!!

P/S: macam mana dengan hari ibu harini? hehe anything special for your mom? Btw, ingat tau..kita raikan bukan harini je...tapi hari2 kayhh... ^__________^ ingat ibubapa kita dalam doa sentiasa ok ;)






2 172 Love this entry

  1. flower crown buat someone nmpk sweet n cute kan :)

    ReplyDelete
  2. salam

    jenjalan dari group review :)

    follow sini yeee :)

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com