Translate This Page

End Of Sem 4 with Age of Extinction!

Friday, June 27, 2014

Assalamualaikum...


Dah lama aku tak check in blog ni...thanx pada yang sudi dan setia singgah termasuklah silent reader =p... tanpa anda siapalah saye... *ayat nak air-cond je tak main kipas dah hewhew


Alhamdulillah, settle sudah berpraktikal di pejabat kesihatan Port Klang, Airport dan Pejabat Kesihatan daerah melaka tengah yang superb! Most of the time iols enjoy duk kat situ... walaupun masing2 busy tapi still layankan jugak kerenah kitorang yang innocent dan comel nih... Kahh!

harini tengok gambar je kayh! zasss~


 Future Safety Officer or Health Officer?  urmm urmm...  *gambar excited pergi airport lepas tu masuk cafe yang pilot selalu lepak...kahh!

 #gengselfie >.< mimi jangan marah... hoho

 #BFF insyaAllah ^_________^


#gengselfie level cecomel... hewhew


#gengsengal with kay a.k.a baby >.< 




first group... lagi satu group is missing... lolz


#blessmoment







Time ni dah minggu akhir tiba2 kena panggil untuk bagi ceramah pasal denggi kat 100++ orang pelajar.... .pagi tu nak pergi ceramah, pagi tu jugak baru di inform...hahah....


nasib baik sekolah rendah..sekolah cina lagi...cakap gakla cina skit2...kehkeh... siap kena wow ngn budak2 tu....awww malu titewww >.<


Nasib baik diorang da buatkan slide...kehkeh.... so , its a bless coz everything went well i guess...hewhew... "adik plez tolong mak hapuskan air yang bertakung bla bla bla"  xD siap tanya siapa suka shopping? hahaha... So korang pon silalah hapuskan tempat2 takungan air ye! #healthpromotion skit lolz




The supportive lecturers... En Razi and En Ahmad yang cool and sporting! hahah


End Of Practical!!


TAKLIMAT BEFORE EXAM YANG MENTAKOTKAN wuuwuu~
 Baju Jom Ngail yang comel! Great Job junior! *macam la diorang bace xD



Muka Ceria Lepas Exam!!


 Selfus With EHSAN's Advisor En. Megat >.<





MOVIE TIME!! Kebetulan hari akhir tu Transpomer 4 keluaq! ape lagi kennn... =D




 


Konon2 macam cool la....macam transformer gituww 




 


THE END OF SEM 4 (^__________^)V

Selamat Menjalani Ibadah Puasa semua! 

Thanx for reading this entry!


2 172 Love this entry

  1. pergh happeningnyaa tgk hehe...kite tak nyempat lgi nk tgk tranpomer 4..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haruslah hapening...hahaha jgn pening sudh :p

      Delete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com