Translate This Page

Review Product: New Loreal Total 10, memutih dan melembapkan kulit anda!loreal

Monday, June 30, 2014

Assalamualaikum

Harini nak review skit produk baru loreal paris... Masing2 nak cantik kan raya nanti? Ahaaa


Ok, yang ni baru sahaja di lancarkan tempoh hari...yg kotak tu bukan yang muka poyo tu... Huahua



Alhamdulillah dah 2 hari pakai... Selalu cream kita pakai dia berminyak, yang ni tak, dia buat muka korang glow gituwww.....yang penting dia juga melembapkan kulitku yang kering lagi2 time musim panaihh... Yang paling penting dia ada SPF 30 tau... 




Nak tau lagi effect dia? Baca sini.. =P



So amacam? Menarik kan? Ade lagi beberapa produk baru loreal paris lancarkan mcm MAT compact powder, lipstick, mascara 4D okayh....dan lain2 *ayat dulu2 buat karangan time skolah xD



Ok itu je review produk dari gua...jom tengok gambar tea party by loreal paris bersama bloggers!! :D


 Thanks loreal for the gifts!! Aku tak perlu beli lagi! Mihmih



 Sesi photoshoot bersama produk loreal!


Thanx a lot Mek Onie banyak tolong! ~~



Khusyuk masing2 cuba produk baru...huhu

The best part is pandora! Charms bracelet ~~


 Blogger cuns yang memeriahkan lagi uols: hannah the lesung pipit, mek onie the taiko, emas putih, fatin, dan tya yang cute comel, kak ayu the baby face, izaty the ayu *mandai je aku letak title.... Muahaaha


Ok tamat sudah!! 



Thanx for reading this entry!! 



Jangan lupa dapatkan shawl anda sementara masih promo buy2free1 dan telekung ada rm30 off+ free shipping!! Checkout more euphorias di fb page shiqin sunshine's collection ok! 









Salam ramadhan kareem! 
^____^

7 172 Love this entry

  1. sy still pakai loreal cream tu tpi versi lama punye. mmg bgus. whoaa. pandora yg tak tahan tuuu

    ReplyDelete
  2. i love the cream too.. so soft n glow.. suitable for my skin.. gitteewww...

    ReplyDelete
  3. saya nmpk akak saya kat situ si lesung pipit. . hehee

    ReplyDelete
  4. wahh untung dapat pergi event ^_^ nice review

    ReplyDelete
  5. kite pun suka cream loreal tu sebab bila pakai rasa soft je.

    Kite pinjam gambar awak tau sebab ada kita kat situ hehe

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum...wahhh...bole comment sikit pasal loreal cream?..nak try tp takut sbb muka xlicin sgt..

    wahhh..pandora yg xtahan tu...jgn lupa follow my blog..

    http://raunaniarun.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah buat masa ni dah hampir 2 minggu lebih...apply sikit je kat muka kasi lembap then saya pakai cream safi hijau..effect dia mmg awesome! nak raya ni makin seri lah kita...hihi ;)

      Delete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com