Translate This Page

Testimoni produk kecantikan B'vite!

Saturday, June 07, 2014

Assalamualaikum...

Sebelum ni ak perkenalkan apa itu produk untuk kecantikan luar dan dalam kan kat sini>>>  B'vte

Jadi, foksus aku ialah untuk mencerahkan kulit dan tingkatkan daya tahan diri..... First time aku try minum sebotol rasa dia memang sedap!


Pagi sekali, malam sebelum tidur sekali.... Lepas mencuba, efek ketahanan antibody meningkat skit.... Aku bangun pagi selalu bersin jadi kurang bersin dah huhu.... Less than a month selesema dah ok!!

So, kalau korang nak tengok lebih banyak testimoni atau nak order bolehla ke facebook page B'vite!!! ^______^ v






Ok tu salah satu testimoni yang page b'vite share!! Huuu rata2 rakan bloggers yang cuba ni mostly nak beli lagi!! Thanx mek onie sebab perkenalkan produk ni~






Ok, nah gambar selfie fefeeling ceria di pagi hari satu!! #kbye~



0 172 Love this entry

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com