Translate This Page

Rehlah Ramadhan: Program Bersama Mahasiswa Negeri Sembilan [Part 2]

Saturday, July 26, 2014

Assalamualaikum...

Ok bersambung kita dalam rancangan......tadaaa....... --" penat fikir nama....so tayahla..

Ok, before ni dah belanja korang dengan gambar2 aktiviti dalam program #RehlahRamadhan  PART 1 (klik2) ok, yang ni kesinambungan hari2 berikutnya... *pergh jarang aku pakai ayat kesinambungan...ni gara2 aku join rehlah ramadhan 2.0 kesinambungan rehlah ramdhan 1.0 kata diorang... >.<


So, zassss!



DAY 5

Awal2 pagi tak silap pergi gotong royong masjid, lepas tu budak lelaki beberapa orang carik buluh....heheh





Hari petang singgah di SMKA Pedas lepak dengan adik2 yang mantap! huhu.... gambar dengan adik2 takde plak... huuuu~


 
Let us take a selfus first!! 









Thanx SMKA Pedas!! tak sempat nak berselfie2 dengan adik2.....heheh...



Bunga Api dan Meriam!!

 nama dia Sharifah Syahirah yang comel...klik nama dia kalau nak tau lebih lanjut =p


 Watie, Zati, Mia, Yuyu Hidayu~



 
 Fatimah Yaman and Fatimah Zahrah...nama secantik orangnye...haaa giteww~

Ira ataupon Nad....thanx sebab dah banyak tolong~~ huhu... *nangis


Ezzah yang ayu giteww~

Tudung pepel nama dia Aisyah...huhu calon omak den ni haaa... hehe

Ok, aku baru tau orang panggil benda ni punjut...haaaa, aku ingat sup bunjut... >.< selalu isi dalam pelita...mane tau punjut2...kalau aku panggil pelita buluh jer... hehe




Meriah bak hang...yela penat beberapa hari jadi kita have fun skit dulu deh... 




DAY 6


Hari ke-6 ni masing2 agak gementar nak berjumpa dengan adik2 yang comel dari sekolah Warisan Puteri...heheh


 Wahh, dah hari ke-6....cepatnya masa berlalu....Jom intai hari ke-6 punya aktiviti!

Sesi taaruf bersama En Abu dan Kak Nini! Masa ini banyak dorongan daripada En Abu dan Kak Nini... eyhh Kak Nini ke Kak Didi eyk? aiyokk

Turn aku... kena bagitau nama dan Universitas ape dong.... huahua... nasib baik gua ingat.... walaupon gua udah punya umor meningkat dikit.... Btw, thanx yuu untuk gambar nih =P



 








Adik Mira yang petah berkata2...haaa kena interview dengan abang cameraman giteww...


 Selfus lagi dengan adik2 yang comel giteww...

Time ni masing2 khusyuk tulis wasiat...kehkeh...aku baca diam2 pon diorang tak sedar... amik gambar pon tak sedar kecuali ahkak2 yang buat peace tu >___<

Sedih dan sebak pulak baca satu2 wasiat diorang...kemain laju tulis.... aku fikir diorang ni umo2 macam ni tau nak enjoy jerr...huhu... Kalau lah malam tu dapat baca satu2 wasiat yang ditulis...kompem tisu sekotak tak cukup... huhu...


 
Walaupun masa ni sekejap je sesi sharing the moment, tapi mostly adik2 ni luah perasaan yang diorang terpaksa ambil kos yang diorang tengah belajar.... huhu akak2 ni hanya mampu bagi semangat je kat adik2....ingat, 

benda yang kita suka tak semestinya baik untuk kita, dan benda yang kita tak suka xsemestinya xbaik untuk kita ;)

Yang tulis ni nama dia salmah (nama dalam cerita "Cerita Cinta Kita", bukan nama sebenar) hehehe... haaa time ni ade jugak yang luah pasal cinta.....haaaa.... tergamam akak.... akak just cakap kumbang bukan satu ......tu je =3 belajar dulu dik.... nanti dah kerja lagi ramai tau? nak kawan2 takpe...  #eyhh


Budak2 sekolah ni dahsyat2... suka selfie...hahaha, kemain ajak selfie pakai tab 10.0" giteww...hewheww.... beruntunglah adik2.... jangan lupa balas jasa omak apak ekau dah....  *macam la diorang baca...


Ekau bajet comel buat gaya giyomi?? 


 Semoga ukhuwah antara fasi dan para pelajar makin erat..... ;')

 Ok, abang2 fasi pon nak selfie jugakk.... =3

 Peasanan buat adik2... jangan pernah rebah walau apa yang menimpa! ecewahh! *macam salah je ayat aku =3

kBYE! Pulang yokk! bincang pasal perjuangan hari yang mendatang... ecewahh!



Ok sekian saja Rehlah Ramadhan 2.0 part 2.... kita minum dulu!! Teaser part 3


NEXT: PART 3

0 172 Love this entry

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com