Translate This Page

Jom makan ayam nandos for free!!

Thursday, August 21, 2014

Assalamualaikum...


Ok, mood nak update dah datang! Benda simple je nak share dengan korang semua... Jom zass!!


Firstly haruslah kena share gambar banyak2 tapi caption pendek merapu kan kan... So, siapa yang selalu makan nandos aku sangat recommend korang buat benda ni.... So dapat ayam for free!! 


Jom tengok antara menu yang terdapat di nandos:

Menu utama ni lahh 1/4 atau 1/2 chicken.....selalu 1/4 cukupla sorang makan.... Kecuali kalau korang monster  =3 


Chiken wings!!






Haaa ni memang special menu... Kalau kat pasar malam tu skewer nama dia hehehe....

Ni pon menarik gak.... Chiken pita and chiken wrap!! Huhu





Ok ni side line dia.... Nak beli ayam je pon boleh...nak beli skali dengan sideline pon boleh...harga sekali sides lebih kurang rm18++


Ok jom tengok cara nak dapat ayam free!! Ok install apps nandos malaysia di playstore anda...


Lepas tu kumpul sampai 3 cili (macam reward la) lepas tu boleh dapat 1\4 chicken for free!! 6 cili dapat 1/2 chicken dan 9 cili dapat whole chicken!!









Jangan lupa bagi nombor member peri vilege BEFORE PAYMENT... Lepas payment xboleh dapat reward dah.. Hehe ok semua selamat mencuba!!!


^________^ V

Master grill of the day!! Haha *nampak beno berlakon... #kbye



P/s: Dalam beberapa minggu je lagi aku akan resign dari nandos....walaupun sekejap boleh la resipi nandos aku belajar skit2..nanti nak try buat sendiri......*mohon nandos bagi komisen sebab aku tolong promote... >_<.....hihihi......Lepas ni nak masuk sem 6 dah... Doakan akak kau ni yerrr....hehe

1 172 Love this entry

  1. Saya suka makan nandos. Tapi dah lama tak makan...

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com