Translate This Page

LEGACY SECRET- CARA SEMAK PRODUK KECANTIKAN ORIGINAL ATAU TIRUAN

Tuesday, August 26, 2014

Assalamualaikum...

Ok, before ni pernah digemparkan dengan berita produk kecantikan ini beracun... Memang betul beracun dan merbahaya sekiranya produk itu bukan yang original punya....haaa, mungkin ada yang diluar sana yang nak sangat tahu cara nak semak ketulenan produk ini kan? so, jom baca sampai habis... =D



CARA MENYEMAK LABEL ASLI (ORIGINAL) PRODUK SECRET LEGACY
1) PENGESAHAN MELALUI VISUAL
     Lihat Perkataan "LS" dari sudut 15 darjah




2) PENGESAHAN MELALUI SENTUHAN
Cetakkan timbul yang dapat dirasai menggunakan jari.

3) PENGESAHAN MELALUI QR WECHAT
Imbas kod produk dan info yang diberikan

 
SILA AMBIL PERHATIAN!!

• 1 QR kod hanya boleh di imbas 5 kali sahaja .
• Sekiranya melebihi had, anda akan diberikan no telefon syarikat kami untuk pengesahan produk.
• Pastikan beli barangan original kerana takut akan kesan sampingan.

Wechat ID : harummalam

VIDEO RUJUKAN


Ok, dah tahu kan cara nak semak ori ke tak kan? Sekarang jom tengok produk KHAS BUAT WANITA!!  hehehe...



VEE SPRAY

Sekecil tapak tangan je...boleh dibawa kemana-mana ;)

Apa Khasiat Vee Spray?

  1. Membantu melindungi keintiman wanita daripada bau yang kurang menyenangkan
  2. Membantu mengimbangi  pH di bahagian intim wanita
  3. Membantu merapatkan dan mengembalikan keanjalan otot faraj
  4. Mengurangkan keputihan dan kegatalan
  5. Sesuai untuk wanita lepas bersalin
  6. Amalkan pemakanan Harum Malam untuk kesan yang lebih mujarab


p/s: Produk harum malam mahupun mana2 produk keluaran secret legacy memang dah ramai pengguna! Saya adalah salah seorang pengguna produk Legacy Secret... Anda bila lagi? hehehe

Link Utama:


Website:








0 172 Love this entry

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com