Translate This Page

Avon Saujana Utama: Jom ke spa release stress!

Thursday, October 30, 2014

Assalamualaikum

As for you all know, life as a student kalau tak hectic tu bukan student nama nya... It depends on how you handle it! 


And Im sure kalau gurls ni lagi susah nak control emosi dan perasaan menyebabkan stress yang berlanjutan tanpa kawalan... Haaa gituw...



Anew Spa, Avon Saujana Utama


Maka tanpa aku berlengah masa, lets jump to the conclusion... Your body needs to be rewarded as well as your mind... So tak salah sekali sekala pergi ke spa kan demi kesihatan! *ecewahh



Urutan Tradisional, refleksologi atau apa2 urutan yang boleh melancarkan pengaliran darah dalam sistem badan boleh mengurangkan kesan stress pada urat2... 


Hari ni datin shiqin bersama datin Mimi mahu ke spa Avon untuk mendapatkan rawatan urutan tradisional ye ibuk2 sekalian...


Oleh kerana ini adalah kunjungan pertama datin ke spa ini, datin2 hanya perlu bayar RM50 sekepala untuk urutan selama satu jam...


Rumah aku nanti haruslah ada section design macam ni.. *owhh dreams please come true* :')


Lets get it started...



Antara servis yang disediakan macam biasalah kan:

*mandian susu
*facial treatment yang menggunakan produk Avon
*scrubbing
*urutan aroma terapi
*urutan tradisional dan refleksologi oleh Kak Sofi! ;-*
*dan lain2

Walaupun nampak macam sama, lain tempat lain prosedure nya... Hehe


Kalau nak datang kena buat appoinment, lepas tu special punya layanan korang dapat tau! Heheh semua ladies kat situ  cecomel dan sangat peramah...


Sesuai untuk kaum muslimah sebab memang khas untuk kaum hawa je :)






Best sebab tempat dia serius cantik, harga memang affordable kalau nak compare dengan tempat lain... Badan pon dah rasa ringan... Weee wee banyak test, assignment dan presentation...


Lepas ni final dah... Rasa macam nak pergi lagi jer T___T nak buat facial plak lepas ni! Hee~





Thanx for reading this entry! (^____^)v

2 172 Love this entry

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com