Translate This Page

Apabila Si Blogger Menulis... Nasib baik Nuffnang ade!

Friday, January 16, 2015

Assalamualaikum...



Macam ni lah manusia kalau menulis tanpa dirangka terlebih dahulu, gambar takde kaitan lah gamaknya yang diupload.... ;p Dah lama aku biar blog ni tanpa "penulisan lirik" yang syahdu membuai si pembaca untuk terus dibuai arus membaca blog ini..



Sebab nya:

1. Aku ada banyak benda nak cerita, tapi mood nak menaip TIADA kuasa magnet yang kuat antara blah Utagha (mood) dengan Selatan (menaip)


2. Lepas tu bila ada mood, entry plak mengenai fakta yang kau kena buat research terlebih dahulu supaya kau tak senang2 kena hentam dengan keyboard warrior nanti.



3. Nak share pasal artis bergambar dengan kita, hati nak sangat share, tapi otak kata "kan tak elok share gambar artis tak tutup aurat tu" ... Jadinya letak title nama artis tanpa ada gambar sebagai proof.. Please bagi aku peluang nak berhijrah jadi baik... Jangan nak menganjing sangat... >_____<



4. Paling malas bila assignment kau berlambak... Ni plak nak menaip kat blog ni.... hampeh betol!  Nampak sangat kau bukan blogger tegar.... Tapi nasib ade rezeki Nuffnang nak bagi kau kan....heheh...  Kalau tak haaarapannn.... harapann menjadi laaayuuu... 


Thanx Nuffnang!



Alhamdulillah... Baru je cash out and earning naik dengan pantas..Minimum boleh cash out RM50... hehe rezeki ade lebih skit haritu... ~~ Mungkin Nuffnang nak bagi semangat kat kita blogger2 yang "rajin ni"... kihkih... InshaAllah Aku lebih semangat lagi nak update lepas ni!! 




8 172 Love this entry

  1. hohoho.. nuffnang tersedak namanya disebut2 dalam entri

    ReplyDelete
  2. Nice post :D

    JOM SINGGAH KE BLOG BARU KAMI !!

    NEW UPDATE :
    1. Tips Untuk Melajukan Android Anda
    2. Senarai Aplikasi Android Pilihan Untuk Root User

    ReplyDelete
  3. Bestnya boleh cashout duit nuffnang :D

    ReplyDelete
  4. Salam singgah, berminat sponsor giveaway? klik sini: http://studioous.blogspot.com/2015/01/sponsor-1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt.html , Nak join pun boleh...

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com