Translate This Page

Fashion Shawl untuk ke majlis makan malam/dinner/function

Tuesday, January 20, 2015

Assalamualaikum...


Harini just nak share cara pakai shawl yang boleh tahan menarik dan mudah untuk dililit ke majlis makan malam, dinner mahupun function atau event yang glamour gitew *kalau biasa pakai shawl mudah la...Yang baru nak pakai mungkin take time sikit...



Ok, ni dia, ala2 rambut Elsa? membe aku la yang cakap... >.<



Baru-baru ni course aku buat dinner di Hotel Concorde Shah Alam yang disponsor hampir sepenuhnya oleh SKM Suruhanjaya Koperasi Malaysia... TQ SKM!! 


Malam yang penuh surprise dan gilang gemilang dengan tema Glamorous Red Carpet... So malam tu aku cuma pakai jubah sequin yang mudah gosok dan shawl of coz dari Shiqin Sunshine's Collection 


Shawl ni memang lebar dan panjang sebab tu kalau lilit beberapa kali pon masih boleh cover bahagian depan... material memang lembut sebab high quality chiffon dan sangat lah FLOWY~~ Huuu~ Cuba klik SINI

Sekarang tengah PROMOSI RM25 sahaja + Free POSTAGE LAST 31 JANUARY 2015! CEPAT SERANG! hehe


Ok, kesimpulan nya macam ni!! hehe ..ramai jugakla yang tanya macam mana pakai termasuklah makcik2 yang kebetulan ada dinner kat situ, siap minta tolong aku lilit... hahah, nasib baik kawan dia tolong... aku dah la rushing jadi runner kononnya malam tu... nasib berjalan lancar semua ;')



So tanpa membuang masa bolehla refer video yang aku upload bawah ni ok! Sebab kalau snap picture memang susah nak faham... So selamat berfashion!

^____________^V



2 172 Love this entry

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com