Translate This Page

How to get 50% off discount only at Nandos!!

Tuesday, January 27, 2015

Assalamualaikum..

Siapa tau ni kat mana dia kaki jalan! *gambar takde kaitan... Btw, credit pic to Miee Fieena~~



Okayj! Bersempena dengan campaign #ajakayam by Nandos Malaysia, kini korang boleh dapatkan discount 50% tu daripada keseluruhan bil!! Contoh belanja RM 300 untuk 6++ orang ke atas so half price jadi RM 150 jer... Berbaloi kan!


Dah macam ajak2 ayam plak kan ... Kui3



We'll belanja half of your bill if everyone shows up min 6 person


So cara dia mudah je bagi sesiapa yang suka isi form online tu kan hehe... Boleh la ke link >>KLIK ikut je semua arahan dia ok!

So akan keluar mcm atas ni...isi je semua... Make sure yg korang ajak tu datang tau... Hewhew


So nanti lepas isi form, akan dapat voucher melalui emel... Mudah kan! Lepas tu datang bersama 6 orang rakan dan enjoy it!!

Lepas tu kalau spent RM 60 ke atas dalam satu resit dapat lah buku, dekat belakang dia ada voucher beli satu set ayam percuma satu set!! macam ni...


Ok tu jer!!!


Ps: siapa usaha dia la yang dapat kan! Hewhew... Last 1 Mac 2015 tau!! Apa lagi? Pergi serang semua nandos berdekatan anda sekarang! Kehkeh, tertakluk kepada terma dan syarat... Hehe baca ok, kalau tak dapat jangan salahkan aku









1 172 Love this entry

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com