Translate This Page

Rumoda | Dr Fatin Liyana gabung dengan barisan artis

Friday, March 27, 2015

Assalamualaikum..



Bagi peminat tegar fashion pasti berminat nak tahu apa dia Rumoda. Rumoda adalah gabungan dari perkataan Rumah+Mod kalau omputih cakap "fashion house" diasaskan oleh 3 brothers ( Fazli Amri, Firdaus Faishal, Fikri Hanis)




Rumoda yang menggabungkan 5 barisan artis malaysia dan 22 vendor fashion yang hebat di abad ini antaranya:


Klik gambar untuk efek besaq =p


Ok siapa yang tak kenal doktor cantik Fatin Liyana kan? Aku pon baru tahu dia dengan bakal suami Dr Anwar Faizal dah ade jenama produk sendiri Sheejab! Hehe



Sheejab menetengahkan fashion muslimah seperti jubah dan hijab...Kalau nak jumpa FL boleh la pergi serbu Rumoda okayh!
Entah2 ade buku diagnosis sekali... Hehe


Siapa tak kenal Leuniey Natasha? Hehe daripada fashion hinggalah produk kecantikan

Siapa tak nak kulit yang flawless kan? Boleh cuba..

 Haa nak belajar menjahit dengan mudah? Lagi2 baju yang semakin ditelan zaman ni... Menurut Yans, dalam masa 15 minit dah pandai jahit.... Woww! Siapa nak boleh la belajar okayh! 


Neng Geuls! Hehe shawl dengan jahitan yang kemas~~
Jangan lupa follow kat instagram semua vendors ni okayh! Banyak promosi yang bakal menanti anda ;) 


Apa-apa pun dah nama perempuan, shopping tu memang xboleh nak elak.... Lepas tu kemain lama nak pilih.... Lepas tu tanya pendapat orang... Lepas tu yang dipilih nya yang lain... Haha! Tapi ingat tau belajar berjimat! *cakap kat diri sendiri sebenarnya... #kbye


Oklah penat menaip panjang2... Jom terjah gambar plak... Selain jadi media blogger, kami juga model2 yang suka photoshoot... Tau? Jom zasss!!

 Tq adik manis teman ahkak pergi event! Hehe
 Rasa macam nak dekat setahun jugak tak jumpa fana... Hehh masing2 dah besaq busy dengan hal masing2... Jodoh bertemu semalam....Fana tetap maintain cun macam dulu.... Huuu~~
 MasyaAllah sangat humble dan cantik! Siapa tak kenal Yatt Hamzah? :') ramah sangat..

 Sis anis al idrus! Suka tengok cara dia jadi emcee... I loike! Bila lah nak berani cakap depan orang macam dia haih... Dah la cantik =')

 Puteri Sarah... Isteri Syamsul Yusof :') hehe maintain cantik!




Ok shawl by Neng Geuls lah! Hehehe i loike!!

Ok sekian sahaja! Jangan lupa terjah Rumoda hari ni tau! Ramai artis2 datang... Nora Danish, Felixia Yep, Yatt Hamzah, Puteri Sarah dan lain2 lagi!

Selamat berbelanja dengan cermat! >.<


4 172 Love this entry

  1. Wow!! Cantik2. Nanti raya nak beli satu kat sini lah.. terdode pula ena

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. wahh cantiknya. bestnya.. lawa2 semua barang kat situ ~~~

    ReplyDelete
  3. OMG! Sukanya tudung yang shiqin pakai tu. Tukar? Hahahaha. Tak2, gurau. Fana pun happy gila jumpa shiqin. Nanti kita jumpa lagi okay? InshaAllah.

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com