Translate This Page

Instant Shawl Labuh hanya RM39!!

Monday, April 20, 2015


Assalamualaikum semua!
Kali ini pihak kami memaparkan Instant Shawl yang kini menjadi pilihan ramai hanya Rm39 sahaja! *tak masuk postage.. Standard di luar RM 65 tapi belum tentu labuh... Anda boleh nilai sendiri... :)


Untuk sebarang info/ order:
Whatsapp/Telegram/Wechat ke
013-4731696
;)

NO RESERVATION, FIRST PAID FIRST SERVED

CHECKOUT MORE HERE!

OVERSIZED HALFMOON RM 35 SAHAJA! STOCK CLEARANCE RM20 ONLY

SILA SNAP/ PRINTSCREEN GAMBAR SHAWL YANG INGIN DI ORDER BAGI MEMUDAHKAN PROSES ORDER DIJALANKAN :)


  • Hanya perlu sarungkan dan ia sudah kelihatan seperti anda melilit shawl 
  • Shawl dari material heavy chiffon yang lembut, selesa & berkualiti tinggi
  • Ukuran : Approx. 2.0m length, 0.8m width.
  • Labuh depan dan belakang yg adjustable mengikut kesesuaian anda (max. labuh depan sehingga 55cm, max. labuh belakang sehingga 100cm
*Actual color may vary from the original due to lighting / monitor's resolution*.

ADC 11

ADC 01

 ADC 06

 ADC 07

 ADC 08

ADC 09

ADC 12
ADC 13
ADC 14
ADC 15
ADC 16
ADC 17
ADC 18
ADC 19
ADC 20
ADC 21
ADC 22
ADC 24

ADC 25
ADC 26
ADC 28
ADC 30
ADC 31
ADC 32
ADC 33
ADC 34
ADC 35
ADC 36
ADC 37
ADC 38

ADC 40
ADC 41
ADC42
 ADC 44

 ADC 45

 ADC 47
 ADC 48
 ADC 49
 ADC 50
ADC 51
ADC 61
ADC 62
ADC 63
ADC 08
ADC 07
ADC 06
ADC 46
ADC 52
ADC 53
ADC 54
ADC 55
ADC 56
ADC 57
ADC 58
ADC 59
ADC 60
Ramai customer kami yang berpuas hati dengan produk dan servis kami! Jangan lupa singgah instagram #shiqinsunshine untuk ketahui pendapat dari pelanggan kami!

SIDE VIEW AND BACK VIEW




Shiqin Sunshine's Collection di bawah naungan Euphoria Global amat berbesar hati atas feedback positive pelanggan kami!

Selamat ber instant shawl!!

(^____^)V




10 172 Love this entry

  1. Assalamualaikum awak. lawanya.. gambar bahagian belakang knp tak show sekali? hehehhee

    ReplyDelete
  2. cantik dan murah! kain jarang x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau warna pastel or putih cream digalkkn pakai inner sis :) warna gelap hitam dan swaktu dgnnya inshaAllah xjrg

      Delete
  3. Menarik..yang penting labuh bahagian hadapan dan belakang..

    ReplyDelete
  4. cantiknyaaaa. dah wassup dah. hehe

    ReplyDelete
  5. cantiknyaaa.. kenan sangat shwl labuh2 ni.. nanti nak usya.. nak beli untuk raya yeayyy

    ReplyDelete
  6. cantiknya..... berkenan sgt .. nnt nk sggh beli la insya ALLAH sy jln2 dl ya

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum. Yg adc19 tu warna putih ke

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com