Translate This Page

Laser Warzone: Sukan Moden, Menguji Stamina & Speed!

Wednesday, April 22, 2015

Assalamualaikum...

Beberapa hari lepas sebelum aku pulang ke pangkal keluarga, seorang rakan blogger telah menjemput aku untuk join event blogger sponsored by Laser Warzone Wangsa Walk, Wangsa Maju.. *pergh ayat!


Laser Warzone terdapat juga di Ecurve, Wangsawalk & Gurney Plaza, Penang!


Tapi haritu aku main dekat Melaka...hewhew



Yeah, siapa tak kenal mekonie! ;) hehe terima kasih jugak kat penganjur kak cantik Nadia Farahida*ingatkan tak kawin lagi, rupanya dah ada daughter sorang... Comel bak hang!


Sampai je dekat wangsa walk tu, kitorang terus cabut nombor untuk bahagi grup... Semua ada 6 grup... Setiap grup 6 orang



Ada tournament rupanya! Whahaha... Aku ni kira second time main laser tag.....So, segala strategy yang aku plan konon2 nak menang war aku share ngn mek onie... Lolz



Konon2 muka kental je masing2 

Lepas tu bila masuk dalam apa yang aku plan tah apa2 jadi...hahah..Grup lain masing2 macam pembunuh nak tembak orang bak kata Boni Kacak xD

Geng projek travel!


Mana tak nya letihh oii nak berlari dalam tu.... Lepas tu geng pihak lawan ramai2 tembak kau... Haaa tak ke macam gaya pembunuh namanya? 


Aku asyik kena attack je lepas tu apa lagi berani mati pergi kubu pihak lawan tembak sorang2 xD nak jadi zero to hero la konon2 tapi hampass... Bertubi2 kena tembak oii...



Sampai ke penghujung event, saat mendebarkan di mana pengumuman untuk grup yang menang! Hoho

Yeahh itu dia muka bangga masing2 bak kata kak Nadia xD.. Tahniah grup 5 first place dan Grup 4 2nd place! 


Hadiah daripada pihak Laser Warzone iaitu berupa medal dan voucher buy 1 free 1!



Phew letih gak sebenarnya walaupun brapa minit je main...huuu... Berpeluh + sakit kaki lepas tu...nampak tak tanda nya apa kat situ? 


3 game lawan...aku amik 4 game bajet teror sebab ad yang dah balik so, kenala ganti...hahah best!! So lastly opkos la sesi tacink2 gicuu~





Habis dah! Nak main lagi!

(^___^)v 

Info berkenaan

Credit gambar: #laserwarzone instagram,
(Kepada tuan empunya saya pinjam gambaq na.. ^^,)
Instagram: @laserwarzone
Website :http://www.laserwarzone.com/


9 172 Love this entry

  1. Replies
    1. Best!! Nt ajak la mmbe lawan haha xsakit bdan mcm paintball

      Delete
  2. wah, dah siap entry dia. Tahniahlah dia menang. Selamat kenal ye. :-)

    ReplyDelete
  3. Best kan.... next time ada join event lain lg kita blh jumpa lagi :)

    ReplyDelete
  4. Macam mencabar je permainan ni. Ala-ala paintball gitu kan?

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com