Translate This Page

Asyikin Exclusive Official Media Launch!

Thursday, May 21, 2015

Assalamualaikum..

Pada beberapa minggu yang lepas, Asyikin Exclusive boutique telah membuat pelancaran official media launch di Dataran Pahlawan Melaka di mana aku dan rakan blogger yang lain mendapat media invitation untuk pelancaran tersebut!


Alhamdulillah segala nya berjalan dengan lancar... Mana tak nya? Event Management dia Dynamigue kan...huhu.. segala sponsor juga turut di uruskan oleh pihak Dynamigue... Thanx a lot Team Dynamigue and Pihak Asyikin Exclusive!


Asyikin Exclusive merupakan busana muslimah yang mengikut trend masa kini di mana kebanyakan signature shawl nya adalah instant shawl! Range harga tudung dan shawl bermula dari 20++... haaa, berpatutan tau! Hehe 





Me shiqin sunshine melaporkan dari...... ehemm..



Tahniah Puan Nur Asyikin Rahmat dan suami!! Ayikin Exclusive yang dahulunya dikenali sebagai Asyikin Collection. Ibu kepada 4 orang cahaya mata ini melalui pelbagai cabaran dan akhirnya berjaya membuka 3 cawangan!! Kagum rasa...huhu bila la plak aku punya turn? =p Coming soon butik di area KL pulak tau!




ANTARA KOLEKSI JUBAH DAN KOLEKSI SHAWL TERBARU IAITU MULAN SHAWL!! 

Credit Photo to Dynamigue

Credit Photo to Dynamigue

Credit Photo to Dynamigue 

Macam2 pakaian muslimah dijual di Asyikin Exclusive (Credit Photo to Miracikcit)


Ambassador a.k.a duta Asyikin Exclusive, Puteri Sarah bersama fashion blogger Sherasol...eyh eyh sape retis ni? >.<


Pengacara Jemputan, Anis Al-Idrus!

Kalau nak grab discount atau latest updates dari Asyikin Exclusive boleh la rujuk seperti di bawah

Instagram

AE Mahkota Parade
G38 Ground Floor Mahkota Parade,Melaka
Landmark: Shoplot belakang pentas

06-2814 508

Beroperasi: 10am-10pm



AE MITC (HQ)
No.41,Jalan Komersial Kota Fesyen 75450 Ayer Keroh,Melaka
Landmark: Shoplot bertentangan Jabatan Audit Negara,Melaka

06-2326 925

Beroperasi:
Mon-Thus : 11am-9pm
Fir-Sun:11am-10.30pm



Me wearing Latifah instant shawl, TQ Asyikin Exclusive! Sekian sahaja saya melaporkan dari Blog Shiqin Sunshine~~



Thanx For Reading This Entry! Keep in touch ok! 

(^__________^) V



2 172 Love this entry

  1. Greetings & Salam Merdeka Asyikin Exclusive
    Saya dari KainBatikSarawakBorneo ada menjual dan membekalkan kain batik Sarawak (2meter); Kain Batik Garutan (2meter); Kain Pasang Bermotif Etnik (4meter); dan kain Pasang (4meter).
    Kain kain ini terbua untuk pembelian persendirian atau pembelian secara Borong
    untuk lebih details boleh layari blog dan FB page kami seperti di bawah

    http://kainbatiksarawakborneo.blog.my/
    http://www.facebook.com/batiksarawakborneo
    Call/Wasap/SMS 016-8681320 for fast Respond & More Detail :)

    Terima Kasih :)

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com