Translate This Page

Review: Hatten Hotel Melaka for My Short Vacation!!

Thursday, May 21, 2015

Assalamualaikum..


Firstly, aku amatlah teruja dan syukur sangat sebab di jemput untuk ke event dan di sponsor hampir semua oleh Asyikin Exclusive! Semoga rezeki melimpah ruah lagi! Nanti jemput lagi! (^^,)v Memang gempakla aku cakap! Owner dia dah ada 3 cawangan busana muslimah dan akan datang di KL pulak... Sangatlah kagum dengan beliau... Nak tahu lebih lanjut klik sini >>> Asyikin Exclusive 



Nak jadi model, model syok sendiri.. #kbye


Ok, habis pasal event, kali ni aku nak review hotel tempat aku dan rakan blogger menginap di Hatten Hotel, Melaka!! Malas nak taip panjang2 bukan korang suka membaca sangat pon >.<.. Jom zass gambar~~

 Kemain teruja nak bergambar setiap sudut xD sebab cantik bak hang... And yang penting environmental friendly ;p

Hello mak, nanti angah bawak family kita kat sini ye ;') #maydreamscometrue

Scenery kat luar waktu malam memang cantik! Bandar Melaka kan...huhu, tapi nak tahu waktu pagi nampak apa? Haaa jap

*btw, korang tak yah la gelak aku amik gambar camtu, macam tak biasa.... xD

Sesi kepoci, gaya Jemah and Sarabanon sangat~



Kalau nak tahu, hotel ni memang dekat bandar, bangun pagi je terus pergi jogging kat shopping mall, kalau malam plak area dekat situ ada kedai mamak...kalau lapar boleh la singgah... Sedap gak kui3 padahal dah lapar gila malam tu



Ok cukup la gambar aku pakai baju sama tu... Next day plak..
View di kala pagi :')


 Breakfast di sediakan! Makan time!

 Kitorang kira bernasib baik lah haritu sebab makan kat sky lounge~~ macam ekslusif plak rasa... Baru nak rasa sedih sebab bawah penuh... Then orang tu suruh naik makan kat sky lounge ni ~~


Sorila, makanan tak sempat nak snap, semua dah masuk perut..kah! Dah macam makan tengahari plak sebab nasi pon ade...hewhew



Pastu tak sah la tak selfie kan, lagi2 dengan Kay, membe aku sorng ni...haha


Usha orang swimming dari atas... Lolz

Lepas makan, jalan2 kat kolam cuci mata #eyhh tenangkan jiwa konon2 lolz, dah kenyang semua ngantuk, pastu pakat2 tidoq before event start xD


Overall, hatten hotel melaka ni memang superb la bagi aku... Sebab aku jenis tak demand sangat #tolonglahpercaya haha sekian sahaja perkongsian untuk hari ini..eyh terpanjang plak #kbye



P/s:  Special thanx to Asyikin Exclusive! Thanx MekOnie sebab sudi tumpangkan pergi Melaka... Sori sepanjang perjalanan tidoq jaa ya Allah sabar jela -,- thanx Kay sudi teman... And membe MekOnie, Sis Hana co-pilot of the day!  Hewhew

Thanx my lovely readers for reading this entry!!

(^___<)V 

3 172 Love this entry

  1. melaka memang byk hotel best. Aish baru buat entry ttg Swiss Garden Hotel & Residences dekat Malaka yang baru bukak bulan 12 thn lepas. Terjah la ye mana tau nak ke situ pulak nanti hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcm menarik...hehe nnti inshaAllah terjah! ;)

      Delete
  2. cantik jugak interior hotel ni. swimming pool pun lawa

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com