Translate This Page

Chakri Palace KLCC Ramadhan Buffet 2015!

Wednesday, June 03, 2015

Assalamualaikum..

Sekali sekala nak merasa buka puasa di luar jomlah terjah Chakri Palace! Ada masakan ala-ala Thai gitu~ Haa, layanan staff tak perlu komen banyak...memang cekap!



Bersama Chef Sollahudin Nutto prepare kan Mieng Kham untuk kami! >.<


Lepas jamah sedikit buah-buahan, kami makan makanan berat pulak! >.< 


Dah macam pergi kenduri kahwin plak rasa... kihkih >.<


Antara juadah yang bakal di hidang untuk Buffet Ramadhan nanti ~~ pulut mangga oii...sedap bak hang! Lepas tu ada ubi rebus camtu...Yang ni cara makan dia special skit sebab dia makan dengan santan... nyum nyum~

Sate plak jom!! >.< nyum nyum!

Woot Woot! Udang goreng ala-ala goreng butter camtu rasa dia~~

Nah kangkung goreng plak! kriuk kriuk gitu

Sambil menaip entry, sambil terbayang2 makanan ni tau T________T 


Tom Yam adalah masakan Thai yang tidak asing lagi! Mesti cuba ni tau! Sedap!

Antara gems yang ada di Chakri Palace! dah macam Clash of Clan pulak ye gems gems ni >.<


Details untuk Buffet Ramadahan *klik untuk zoom!

OK HABIS DAH 
(^_______^)V
BURP ALHAMDULILLAH~~


Selfie time!! Thanx Tia sudi teman kita~~


Apa lagi? Jangan lupa ya semua terjah sini:

Chakri Palace at suriaKLCC level 4 .
More than 50 authentic Thai and local favourites by Chef Sollahudin Nutto
that will definitely satisfy your hunger and treat your tastebuds!

Jangan lupa BOOKING tau! Yang terawal dapat harga special!!
Adult : RM89.90+
Children (6-12 years old) : RM45.90++
Senior Citizen (56 years old & above) : RM45.90+
Group Deal : Buy 5 free 1

Visit : berbuka.chakri.com.my

For more details, visit:
Instagram :chakrimy
Facebook: Chakri Palace 



Last but not least, thanx a lot kak Julia Johari for this opportunity! Really Appreciate it ;')


3 172 Love this entry

  1. harga berpatutan..makanan pun nampak menarik..

    ReplyDelete
  2. Thanks shiqin for coming. Tahun depan harap2 pihak Chakri jemput lg. Entri ni fana nak share ke marketing manager Chakri ye. Tq. :)

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com