Translate This Page

YES Program & My Shaklee Mobile Apps!

Sunday, June 07, 2015

Assalamualaikum...

Baru- baru ini shaklee telah melancarkan program YES dan "my shaklee" mobile apps! Apa itu YES? YES atau nama panjangnya "Youth Entrepreneur System" salah satu program kemasyarakatan.


Program bagi golongan belia ini adalah salah satu inisiatif bagi memberi peluang kepada golongan belia mencari kebebasan wang dan masa di samping menjalani kehidupan yang sihat dan memupuk minat keusahawanan dalam golongan belia! Wow! menarik bukan? Mana tahu suatu hari nanti anda salah seorang jutawan shaklee? belum cuba belum tahu..Ramai yang telah berjaya di luar sana!! 

Semua orang tahu Shaklee sentiasa utamakan produk mereka sentiasa SELAMAT, BERKESAN DAN MESRA ALAM..


Inilah antara 4 set produk terpilih dalam program YES!


1. Steps to healthy life

2. Steps to healthy mom (ESP yang tidak asing lagi)

3. Healthy fitness

4. Healthy prenatal and postnatal

Hampir ke semua set mengandungi Vita-LEA iaitu  multivitamin yang diperlukan oleh tubuh badan kita! kalau nak tahu, ini adalah multivitamin yang pertama ditubuhkan tau... di mana hampir 100 tahun penubuhan berbanding dengan multivitamin lain yang berada di pasaran..



SHAKLEE juga mengedarkan produk lain antaranya...


Pencuci pakaian pon ada ;) environmental friendly tau, tidak mengandungi phosphates!



Pencuci yang tidak mengandungi bahan kimia dan berasaskan tumbuhan! Haa, jadi tidak bahaya untuk bayi anda ;)



Portable jug yang mengandungi filter di dalam... Haa, mudah kan? Tak perlu nak tunggu air di sinki lagi ;)


Kosmetik Nutri White juga diedarkan oleh Shaklee


Ok, dah lihat semua produk Shaklee kan? Haa, ramai yang ingat Shaklee hanya jual supplement... Rupanya macam2 kan... Produk mostly environmental friendly... Dan kalau nak tahu, HQ Shaklee di U.S adalah salah satu green building... haa siapa belajar build environment mesti tahu... Hanya menggunakan kuasa solar energy bagi menjana elektrik di mana boleh mengurangkan pencemaran pada alam sekitar... 


Sebab tu ada Earth Hour ;) proses bagi menjana elektrik itu sendiri sebenarnya telah sedikit sebanyak menyebabkan pencemaran pada alam sekitar... untuk maklumat lanjut, silalah baca jurnal ye =p


Ok, jom tengok aktiviti sepanjang National Conference berjalan!
Health check up

Bersama Nutritionist Shaklee yang cantik2 semua haa..

Bersama Nutritionist Siti Sarah~ thanx for the useful information! Lepas buat health check up macam biasalah kan the professionals gonna consult their patient  >.<

Para hadirin diberi peluang untuk mencuba produk Shaklee! Thanx a lot Kak Aza, one of the most important person in Shaklee! ;)

Bagaimana dengan anak-anak anda? Tak perlu risau sebab ada tempat khas untuk anak-anak sekiranya anda tidak mahu gangguan semasa conference berjalan =p

Nak bawak stroller? tiada masalah >.<


Ok, mari tengok aplikasi telefon bimbit yang baru sahaja dilancarkan! Kini urusan anda lebih mudah.. Tidak perlu document dan urusan anda lebih sistematik! Jom tengok FUNGSI "My Shaklee" Mobile apps!

Jangan lupa download "My Shaklee" okayh ;)


FOR MORE INFO REGARDING YES... ;)

.


FOR MORE INFO VISIT ..
FB: SHAKLEE MALAYSIA


Thanx for reading this entry ;) Share if you like it, ok! till then peeps!

0 172 Love this entry

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com