Translate This Page

P1 Omanite Iftar bersama Anak Yatim 2015!

Monday, July 13, 2015

Assalamualaikum...

Alhamdulillah kali ni p1 Omanite mengadakan event bersempena menyambut bulan Ramadhan yang mulia ini dengan majlis Iftar bersama anak-anak yatim. Aku adalah antara yang terawal menhadirkan diri ke majlis tersebut.. Dan sebagai tanda penghargaan, jeng jeng jeng!!



Yeay! Dua tiket wayang for free! Hehe... Tq p1 team!! ;)


Kali ini event dimeriahkan lagi dengan kehadiran artis jemputan seperti Atilia selaku MC pada malam itu dan bagi menggembirakan adik2, pihak p1 telah memberikan sedikit sumbangan berbentuk duit raya kepada setiap seorang! =)


Pelbagai hidangan yang menarik turut dihidang di Holiday Inn Glenmarie ni! Sorila tak sempat nak snap pic... Hehe so jomlah tengok gambar je okayh!


Photobooth sangat penting dalam setiap event okayh! Haha

Kali ni photo strip dia lebih besar daripada biasa huhu... Selalu kan dapat strips yang ada banyak2 gambar tu... Hehe



Antara rakan blogger yang turut hadir! Kak Ayue Idris dan Naomie!


Rakan blogger jugak huhu.. Nisa Khairunisa yang manis orang nya...kehkeh... Tq sudi temankan iols! >.<


Lastly selfie dengan adik2 plak ye! Hehe kemain suka diorang bila ajak bergambar...mula-mula malu2..haha bersama fanachesaat plak kali ni! *gigih nak bergambaq senget tudung aku.. Lolz


 Thanx p1 team for the gift and all!! 


Its a wrap!! Spot me please~~ hehe selamat menjalani hari terakhir bulan ramadhan dan selamat hari raya maaf zahir batin!!




2 172 Love this entry

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com