Translate This Page

Bulu Mata Memanjang Semulajadi! Skin Soul Mascara

Thursday, August 20, 2015

Assalamualaikum and hye!

Skin Soul Natural Volume Attack Macara! Inginkan bulu mata korang memanjang selepas beberapa minggu sahaja? Jom try produk daripada Skin Soul Natural Volume Attack Mascara!





Mascara daripada Skin Soul ni diformulakan secara natural yang membolehkan bulu mata korang jadi lebat, panjang dan lebih melentik! Kebanyakan produk memanjangkan bulu mata mengandungi bahan kimia merbahaya yang boleh menyebabkan mata anda menjadi kabur. Kesan daripada bulu mata palsu boleh mencederakan bahagian mata yang sensitive tanpa kita sedari boleh menyebabkan bulu mata menjadi nipis. Mungkin kita tidak tahu kan??



Personal opinion: mascara cantik membentuk bulu mata dan tidak melekit2 atau cepat mengeras, memang betol! Mata tidak kabur walaupon dalam proses remove mascara! #lovemascara

Tetapi, Skin Soul Mascara tidak menggunakan bahan kimia merbahaya malah memanjangkan bulu mata anda secara natural! Kalau nak cantik biarlah selamat dan sihat untuk kita sekali, betol tak?

Only use SkinSoul Mascara!

Jom tengok experiment selepas 6 minggu menggunakan maskara daripada SkinSoul ni:


Testimoni daripada customer ;)
Nampak tak perbezaannya? ketara kan? hehe...Jom terjah kebaikan mascara daripada Skin Soul ni plak!


Antara KEBAIKAN SKIN SOUL Natural Volume Attack Mascara:
  • -100% bebas daripada paraben dan prostaglandin
  • -Bebas dari kandungan bahan kimia yang boleh menyebabkan penglihatan kabur
  • -Menggunakan bahan organic, pengasingan Mulberry secara semulajadi yang memanjang, dan melentikkan bulu mata anda
  • -Melebatkan bulu mata dari pada akar sehingga ke hujung


Antara produk kosmetik yang lain di Skin Soul adalah:
  • SkinSoul Duo Powder Foundation
  • SkinSoul Velvety Liquid Foundation
  • SkinSoul Velvety Eyeshadow
  • SkinSoul The Lover Lip Color
  • SkinSoul Everlasting Smudge Prrof Eye Liner
  • SkinSoul Twist Infinite Moisturizing Eyeliner
  • SkinSoul Moisturizing Skin Perfect Concealer (BELLA BEAUTY AWARDS 2014)
  • SkinSoul Skin Perfect Concealer
  • SkinSoul Blusher


Kesemuanya tanpa paraben iaitu sejenis bahan pengawet!!


SO, apa tunggu lagi? Dapatkan sekarang di cawangan Skin Soul berdekatan anda okayh! ;)  PRICE: RM195. JANGAN LUPA TEBUS CODE #SSclover dengan pembelian RM 100 dalam single receipt dan berpeluang untuk mendapat SkinSoul Skinshield set worth RM100 for free!
CAWANGAN SKINSOUL:

PARKSON PAVILION
MID VALLEY
NU SENTRAL
IOI CITY MALL
HOLIDAY PLAZA, JOHOR
1st AVENUE, PENANG

FOR MORE INFO, VISIT:

SKINSOUL FACEBOOK


1 172 Love this entry

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com