Translate This Page

(REVIEW) C-Jello Collagen Jelly Bar AFTER 2 WEEKS

Wednesday, August 26, 2015

(REVIEW) C-Jello Collagen Jelly Bar AFTER 2 WEEKS 
                
Assalamualaikum and hye!

Dua minggu yang lalu aku ada share gambar sebelum aku mencuba C-Jello Collagen Jelly Bar yang kini semakin hangat di pasaran di SINI! Nampak tak muka aku yang tak bermaya tu?? Jadi harini aku nak share selepas dua minggu! Jangan risau sebab ianya disahkan halal dan tidak mengandungi bahan tiruan seperti pewarna, perasa, dan juga bebas daripada Glutan dan telur!


Dua kotak tahan 2 minggu! Sehari makan lepas bangun pagi dan sebelum tidur ;) Ok, hari ni aku nak share muka aku “without filter” SELEPAS mengambil collagen ni!




Tadaaaa…



Masalah aku ialah tona kulit tidak sekata dan kering menyebabkan kulit menjadi kasar. Kini kulit lebih lembut dan tona lebih sekata sebab aku pakai sekali satu set produk SKINSOUL SKINSHIELD boleh baca REVIEW KAT SINI!

Tapi sebelum tu, jom tengok kebaikan C-Jello Collagen Jelly Bar:


-Melambatkan proses penuaan kesan daripada UV, stress mahupun pencemaran
-Membentuk semula kolagen dalam kulit dan membantu menegangkan, meningkatkan elastisiti dan kelembutan kulit
-Meransang pembaharuan kulit dengan mengurangkan kedutan di muka
-Mencerahkan dan menstabilkan warna dan tona kulit
-Memperbaiki kulit dan sistem dalam badan

Tapi kan, ada setengah orang yang allergik dengan collagen ni, so macam biasa before ambil apa2 supplement better consult your pharmacist or doktor ok! ;)


BAHAN UTAMA DALAM C-JELLO COLAGEN JELLY BAR:
- Vitamin C
- German Fish Collagen
- Artichoke Extract
- Mulberry Extract
- Melon Concentrate
- Hyaluronic Acid Mixture
- Peach Concentrate



SO, apa tunggu lagi? Dapatkan sekarang di cawangan Skin Soul berdekatan anda okayh! ;)  PRICE: RM298/BOX. JANGAN LUPA TEBUS CODE #SSclover dengan pembelian RM 100 dalam single receipt dan berpeluang untuk mendapat SkinSoul Skinshield set worth RM100 for free!  

CAWANGAN SKINSOUL:

PARKSON PAVILION
MID VALLEY
NU SENTRAL
IOI CITY MALL
HOLIDAY PLAZA, JOHOR
1st AVENUE, PENANG


FOR MORE INFO, VISIT:SKINSOUL FACEBOOK
http://www.skinsoul.com.my



1 172 Love this entry

  1. Auummm patut akk makin cantikkkkk... kulit cantikk.. wahhhh

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com