Translate This Page

(REVIEW) C-Jello Collagen Jelly Bar

Tuesday, August 11, 2015

Assalamualaikum and hye!

C-Jello Collagen Jelly Bar kini semakin hangat di pasaran! Sebab ianya disahkan halal dan tidak mengandungi bahan tiruan seperti pewarna, perasa, dan juga bebas daripada Glutan dan telur!



Ok, hari ni aku nak share muka aku “without filter” dan tanpa sebarang makeup sebelum mengambil collagen ni. Dan kita nantikan effect nya selepas dua minggu okayh! ;)




Masalah aku ialah tona kulit tidak sekata dan kering menyebabkan kulit menjadi kasar.




Yeahh team Einaangle Network in da house! Hihi Tq Eina~~

Tapi sebelum tu, jom tengok kebaikan C-Jello Collagen Jelly Bar: 
-Melambatkan proses penuaan kesan daripada UV, stress mahupun pencemaran
-Membentuk semula kolagen dalam kulit dan membantu menegangkan, meningkatkan elastisiti dan kelembutan kulit
-Meransang pembaharuan kulit dengan mengurangkan kedutan di muka
-Mencerahkan dan menstabilkan warna dan tona kulit

-Memperbaiki kulit dan sistem dalam badan


BAHAN UTAMA DALAM C-JELLO COLAGEN JELLY BAR:
- Vitamin C
- German Fish Collagen
- Artichoke Extract
- Mulberry Extract
- Melon Concentrate
- Hyaluronic Acid Mixture
- Peach Concentrate
- Rice Bran Extract
- Pear Concentrate

OK, nantikan selepas dua minggu tau! JANGAN LUPA TEBUS CODE #SSclover dengan pembelian RM 100 dalam single receipt dan berpeluang untuk mendapat SkinSoul Skinshield set worth RM100 for free!

CAWANGAN SKINSOUL:



PARKSON PAVILION
MID VALLEY
NU SENTRAL
IOI CITY MALL
HOLIDAY PLAZA, JOHOR
1st AVENUE, PENANG


FOR MORE INFO, VISIT:
SKINSOUL FACEBOOK

Selamat Mencuba!

PRICE: RM 298/ BOX


1 172 Love this entry

  1. Bagus untuk tone yang tidak sekata ni..yanie pun ada masalah tone tak sekata...huhu

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com