Translate This Page

REVIEW | SKINSOUL PERFECT WIPE!

Tuesday, August 11, 2015

Assalamualaikum and hye!

Harini aku nak share salah satu produk dari SkinSoul, Ultra Soft Facial Clinical wipe ok! Baca sampai habis tau untuk tebus code yang membolehkan anda membawa pulang travel set woth rm100 for free! T&C applied. Mungkin ada antara kita ni yang sangat particular dalam pemilihan produk untuk kecantikan dan kesihatan kulit.



Ramai penggemar dan pengguna makeup kan? Ada masalah untuk remove makeup korang? Lagi2 yang waterproof.  Apa kata try produk daripada SkinSoul ni. Ultra Soft Facial Clinical wipe boleh remove makeup secara total tanpa meninggalkan kesan sampingan dan ketidakselesaan.


Antara kebaikan SkinSoul  Ultra Soft Facial Clinical wipe:
  • -Tidak mengandungi bahan sintetik seperti pewangi, pewarna dan bahan kimia merbahaya, Paraben dan lanolin!
  • -Boleh menghilangkan makeup termasuklah yang kalis air dengan mudah disamping menyegarkan kulit anda
  • -Mengandungi antioxidant
  • -Melembap dan melembutkan kulit anda
  • -Tidak meninggalkan “makeup residues” yang boleh menutup liang pori anda
  • -Sesuai untuk semua jenis kulit


Harga amatlah berpatutan dengan fungsinya, RM53 (60 WIPES). Hanya guna sehelai sahaja sudah memadai untuk remove makeup tau!

VIDEO PENGGUNAAN ULTRA SOFT PERFECT CLINICAL WIPE!

JANGAN LUPA TEBUS CODE #SSclover dengan pembelian RM 100 dalam single receipt dan berpeluang untuk mendapat SkinSoul Skinshield set worth RM100 for free!

CAWANGAN SKINSOUL:

PARKSON PAVILION
MID VALLEY
NU SENTRAL
IOI CITY MALL
HOLIDAY PLAZA, JOHOR
1st AVENUE, PENANG


FOR MORE INFO, VISIT:

SKINSOUL FACEBOOK





1 172 Love this entry

  1. Weeweeet shiqin! Hehe. Emi malam karang baru nak publish. Tak buat video pun. Haha

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com