Translate This Page

Telekung Reehans Pilihan Muslimah (Mesti Baca!)

Friday, August 14, 2015

Assalamualaikum…


Sekali-sekala teringin juga merasa ada koleksi telekung sendiri plak kan? Tidak salah sekiranya mampu bukan? Lagi-lagi telekung yang diimpikan menepati syariah dan selesa dipakai. Rata-rata telekung adalah jarang dan kadangkala kainnya ringan dan nipis. Ini menjadi satu masalah apabila ditiup angin, kemungkinan aurat terdedah adalah besar.

So, tidak salah sekiranya mempunyai koleksi telekung yang selesa berpatutan dengan harganya. Lagi-lagi kepada sesiapa yang mencari hantaran sepasang telekung, bolehlah mencuba sendiri koleksi daripada Telekung Reehans ni tau ;) Nak tahu apa yang unik nya Telekung Reehans ni? Silakan terus membaca ok! ;)

Jom kenali serba sedikit mengenai Telekung Reehans:





Telekung Reehans terkenal dengan tagline nya yang mesra iaitu “ Ibadah Selesa, In Sha Allah Hidup Ceria”  

Telekung Reehans diinovasikan bagi memenuhi keperluan Muslimah Moden yang mencari telekung yang mudah dan praktikal, selesa dan dipercayai menghasilkan telekung dengan penuh cermat dan memastikan kualiti yang terbaik bagi setiap yang memilikinya. Ini bagi meningkatkan keyakinan pengguna Telekung Reehans dalam memakainya ketika melakukan ibadah. Reehans Telekung sangatlah praktikal dan menggunakan material English Cotton dan Italian Valentro. Korang pasti suka!


Seriusly, aku suka material English Cotton ni sebab dia sejuk =) Siapa biasa pakai dia tahulah hehe. Buat masa ini, Telekung Reehans terkenal dengan tiga koleksi design antaranya ialah Reehans Balqis, Reehans Nur, dan Reehans Rania. Haaa, nak tau apa beza design ketiga-tiga tu? Jom terjah lagi.






1.       Reehans Balqis (Comel kan? ^_____^)
Material: English Cotton
Size: M (bagi ketinggian 140 cm-160 cm)
         L (Bagi ketinggian 150 cm-175 cm)
Ciri-Ciri: Selesa, lembut dan tidak panas. Sesuai untuk digunakan seharian, sebagai hantaran atau hadiah perkahwinan.
NAK TENGOK CORAK LAIN KLIK SINI





2.       Reehans Nur (Sejuk mata memandang, hehe)
Material:  Italian Velentro
Mempunyai ropol di bawah telekung membuat kan ia tampak lebih menarik!
Ciri-Ciri: Selesa, lembut dan tidak panas. Sesuai untuk digunakan seharian, sebagai hantaran atau hadiah perkahwinan.
NAK TENGOK WARNA LAIN KLIK SINI




3.       Reehans Rania
Material:  Italian Velentro
Warna: Dusty Pink, Vanilla
Ciri-Ciri: Selesa, lembut dan tidak panas. Sesuai untuk digunakan seharian, sebagai hantaran atau hadiah perkahwinan. Haaa ni la yang uninya telekung reehans sarung sekali je, tak perlu kain... hehe..mudah kan?





Beza Reehans Nur dengan Reehans Rania ni satu ade macam ropol2 kat bawah dia, satu lagi biasa je...hehe..Btw, pernah wujud isu pakai telekung bewarna ni kan? So nak tahu lebih lanjut silakan baca HUKUM MEMAKAI TELEKUNG BERWARNA


INFO LANJUT DAN TEMPAHAN:
Whatsapp/Tel: +6011-14481591Email: reehanstelekung@gmail.comFacebook: Reehans TelekungWebsite: www.reehans.com 



Kontest Telekung Reehans Pilihan Muslimah dianjurkan oleh HasrulHassan.com, ditaja utama oleh Reehans Telekung Muslimah Eksklusif Istimewa serta tajaan bersama Lyssa Faizureen, Pakej Percutian Murah, serta Cheap and Budget Car Rental Kuala Lumpur


20 172 Love this entry

  1. wahhh.. dh ada yg printed pulak yee.. cantik..

    ReplyDelete
  2. Wahh terbaiklah, peserta pertama ni .. dominasi keyword dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trima lasih HH...hehe dtg support HH! Hehe klu ada rezeki menang alhamdulillah hihi

      Delete
  3. Salam Syikin.... tahniah....jadi peserta pertama yang post entri kontest SEO ini "Telekung Reehans Pilihan Muslimah". Semoga berjaya.....

    ReplyDelete
  4. menarikk
    http://adna2029.blogspot.com/2015/08/telekung-reehans-pilihan-muslimah.html

    ReplyDelete
  5. memang terbaik... bukan sekadar telekung

    ReplyDelete
  6. betul tu, ia bukan sekadar telekung.. semoga berjaya dalam kontes Telekung Reehans Pilihan Muslimah

    ReplyDelete
  7. waaa. peserta pertama yang menyiapkan artikel. kipidap! good luck tau :)

    ReplyDelete
  8. Sama! Saya pun suka pakai english cotton jugak sebab sejuk. Hehehe. Memang kenalah ayat Telekung Reehans Pilihan Muslimah ni sebab koleksi dia memang cantik dan senang nak pakai. Nak nak lagi yang rania tu huhuh

    ReplyDelete
  9. Saya dengan ini terima sah penyertaan ini secara rasmi.

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  10. wah, banyaknya collection reehans ni

    ReplyDelete
  11. Nk join tapi x siap2 lg artikel nya..hehe

    ReplyDelete
  12. Semoga berjaya ya untuk kontes hebat ini. Suka baca penulisan disini

    ReplyDelete
  13. salam, BW here :)
    inovasi telekung yg sgt memudahkan kaum hawa utk beribadah
    semoga berjaya!

    ReplyDelete
  14. semua cantik-cantik telekung reehans ni, rambang mata jadinya =)

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com