Translate This Page

Cara join AirAsia Bloggers' Community #AABC

Wednesday, October 28, 2015

Assalamualaikum..

Pasti ramai yang tertanya-tanya bagaimana cara untuk join AirAsia Bloggers' Community ni? Jadi jom baca lebih lanjut untuk tahu cara nya =)



Kenapa perlu join community blogger Air Asia ni? Hehe, sebelum saya sharekan kepada anda cara untuk sertai, jom tengok event terbaru khas bagi AirAsia Bloggers' Community #AABC. 

1. Dapat menyertai event tidak kiralah dari segi kerja amal, event fashion, event bagi memperkenalkan promosi daripada Air Asia! Antara event beserta campaign yang telah dijalankan bersama #AABC:

-#AABC2015 2nd Anniversary in Bangkok
- #AABChangout
-#AirAsiaMAKNA
-#AirAsiaRunway Ready Designer Search 2015
-#TravellingBeruang

2. Dapat merapatkan lagi hubungan antara company besar dan para bloggers.

3. Kalau ada rezeki akan di invite untuk join event santai antara blogger dan Air Asia! Yang penting kalau menang contest dia, dapat tiket free jer pergi melancong tau~~

Menarik bukan? hehe... So jom tengok cara nak sertai #AABC:

1. Send kan email dan info penyertaan anda kepada maa_corpcomm@airasia.com 

2. Kemudian Team Air Asia akan reply dan hantar borang registration secara online melalui email anda. Saya punya beberapa hari lepas tu baru di reply.

*note: borang ini hanya untuk anda sahaja. Tidak boleh share link dengan orang lain sebab kalau share pon orang lain tidak boleh membuka link tersebut.




3. Selepas send borang tu, tunggu jela team Air Asia invite untuk ke event =) Saya baru juga berdaftar so event pertama saya berkenaan dengan #AirAsiaMakna dan #TravellingBeruang berkenaan dengan pesakit kanser. Tujuan bagi campaign ini diwujudkan adalah bagi melahirkan kesedaran kepada semua golongan berkenaan agensi MAKNA yang membantu dalam merawat pesakit kanser .


JOM ZAS GAMBAR~~











Till then peeps! Thanx for reading this entry =)


MENCARI INSTANT SHAWL LABUH? RM 33+FREE POSTAGE =) PROMOTION TAMAT 7 NOV 2015 >> KLIK SINI




TOP 20 SHAWL TUTORIAL 2015!
CARA MENGGAYAKAN SHAWL DAN TUDUNG LABUH =)


13 172 Love this entry

  1. hai, salam kenal. syok jugak dpt g event-event eh. nnt nk join jugak la AABC ni.

    jemput singgah n follow blog :)

    surayajafar.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe best2 daftarlah hehe ;) salam kenal jugak

      Delete
  2. seronoknya.. dpt jumpe selibriti skali lak tu...

    ReplyDelete
  3. Dah apply tapi xde respond.. hurmmmmm dah lama dah.. tak tahu kenapa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try apply lagi...takut dia terlepas pndng hehe

      Delete
  4. Holla... Peewwiittt dah ada dot com! Tahniah ciken!
    Yeayyhhhh! Terbaikkkk...

    ReplyDelete
  5. wahh bestnya..mmg teringin tp tkut bila event xdpt pi... :/

    ReplyDelete
  6. tq share.. teringin jugak nak join.

    ReplyDelete
  7. Patut la selalu nampak badges ni, ada komuniti blogger rupenye

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com