Translate This Page

A ROAD TO MIIEX 2015 UiTM (Melaka International Intellectual Exposition)

Sunday, December 06, 2015

Assalamualaikum...




Ada sesiapa yang daripada para pembaca ni peserta MIIEX 2015? Nama panjangnya Melaka International Intellectual Exposition... Kalau nak tahu saya adalah salah seorang pesertanya...hehe 

Mungkin ada yang kurang jelas dengan details berkenaan expo yang bakal dijalankan di Melaka tidak lama lagi... Jadi di sini saya ingin berkongsi segala maklumat yang penting bagi anda semua =)


Berikut adalah details berkenaan expo:

Date: 8-9 Dec 2015
Venue: Dewan Taming Sari, UiTM Alor Gajah, Melaka (pakai waze je)

Syarat-syarat adalah seperti berikut:

SILA KLIK SINI

Format Expo/Presentation:

SILA KLIK SINI


Full details/ new updates for MIIEX 2015:

SILA KLIK SINI


So, berapa percent dah preparation korang? Mesti masing-masing ada idea gempak kan? hehe... Berdebar plak rasa nak jumpa kawan-kawan semua...hewhew... Sambil kita present sambil berkenal-kenalan kan... Jadinya kalau jumpa kami nanti jangan lupa tegur ye >.<



Teaser Projek kami >.<



Sambil menyelam minum air kan? Alang-alang dah sampai Melaka, jom kita jalan2 ye dop? So, kalau dah travel haruslah bawak saya punya #travellingberuang comel macam kat atas tu >.<




Btw, tahniah magazine 360 atas publication nya yang ke 100!! wuhuuu... Dah lama sambut tapi baru sekarang nak share dalam blog ye...hewhew busy lah katakan.... 



#airasiabloggerscommunity


OK lah, maaf kalau artikel ni kurang membantu...tiba-tiba ada post pasal kelab blogger air asia...hohoho..... Apa-apa pon jumpa anda di sana!!

^__________^





0 172 Love this entry

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com