Translate This Page

Kuih Raya Unik 2016? Masuk mulut terus cair!

Thursday, June 02, 2016

Assalamualaikum...

Pasti ramai yang tercari-cari kelainan dari segi pakaian, design rumah mahupun juadah bagi menyambut hari raya!

Kali ni kami bawakan anda biskut raya unik 2016, masuk mulut terus cair? Haa, pasti anda tertanya-tanya bukan?

Haa, apa dia biskut raya yang unik tahun ni?

Inilah dia Chewy and Fudgy Dark Chocolate Brownies a.k.a Ain's Brownie Bites yang terbaru keluaran Ain's Food Network!! Pergh sekali makan nak lagi! Tak sampai raya pon lagi xD


Jadi sebelum saya kongsikan anda dengan lebih lanjut, jom kita lihat gambar lagi.


Tengok saja dah terliur kan? Haa, bagi yang mampu, bolehlah order and letak di surau-surau atau masjid bersempena bulan Ramadhan yang bakal tiba ;) 

Kenapa anda perlu beli Ain's Brownie Bites:
- Size lebih kecil dan jimat space
-Bekas boleh recycle balik sebab cantik!
- Boleh dibawa ke mana-mana
-Boleh masuk goodie bag
-Boleh dibuat hantaran/hadiah
-Bekas yang cantik dan tidak perlu lagi nak susah2 transfer pergi bekas lain
- Harga yang berpatutan dan mampu milik
-Tidak terlalu manis sesuai untuk semua golongan
- Yang paling penting Pure Dark Chocolate baik untuk kesihatan anda! Sesuai untuk golongan yang diet disamping menceriakan hidup anda! 



So, tunggu apa lagi? Serendah RM 10 sebekas!!Pergi serbu sekarang sebelum tempahan ditutup!!

Jangan ketinggalan tau, sekarang tengah ada promosi tau dan dapat FREE lagi mengikut Syarat yang ditetapkan! 



Untuk tempahan dan maklumat lanjut, sila layari:

Contact: +6012-9696-050
Facebook: Ain's Brownie Bites 
(Ps: sekarang sedang berlangsung pemberian FREE sample kepada yang bertuah! Cek FB Page okayh)


3 172 Love this entry

  1. Wow!!! Boleh sarankan pada mak ena ni.. dia tengah usya2 kuih raya yang best2

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com