Translate This Page

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2016!

Sunday, June 19, 2016

Assalamualaikum and Hye!




Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2016! Apa dia ni? Inilah website yang terkenal dengan jualan online dari perkakas dapur, pakaian, aksesori handphone dan macam-macam lagi!! NAK TAHU LEBIH LANJUT KLIK LAH BANNER KAT ATAS TU

So, kali ni kasi chance la sikit Iolz nak list 5 barang yang teringin sangat Iolz nak beli kat nile ni SEBAB MURAH!!  T____T Kebetulan ada SALE SEMPENA RAYA NANTI KAN

JOM TERJAH!






JLM2016 Sales price: RM12.50
Date: 23/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 250 units only





2. Product
Women's Small Square Shoulder Bag

JLM2016 Sales price: RM7.90
Date: 22/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only




3. Product:  Crocodile Pattern 3-in-1 Pieces Bag
JLM2016 Sales price: RM29.90
Date: 30/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 600 units only




4. ProductRivets Shoulder Bag
JLM2016 Sales price: RM16.90
Date: 27/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 600 units only





5. ProductTraveler Backpack 
JLM2016 Sales price: RM19.90
Date: 30/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


Ni haa, dah la suka backpacking and travel tapi bag pack takde T_____T Ok, tu lah antara 5 barang yang aku teringin sangat.... Korang plak? Pergilah terjah! Hehe... Jangan sampai terbeli semua kat nile.com.my tu sudah lah =p hoho #kbye





1 172 Love this entry

  1. All the besttt angah! Semoga kita ada rezeki kat sini

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com