Translate This Page

Cara Install Pokemon Go 2.0!

Wednesday, July 13, 2016

Assalamualaikum..


Sebab dah viral game ni, so nak share dengan koranglah link nak install kan... 

Aku punya redmi note 4g lolipop... Aku dah try install and play! Dengar cerita tak semua android boleh masuk..



Apa2 pon have a try okayh!! Dan jangan lupa share dengan kawan2 tau #muahciked!

Klik Link ni>>>
https://apkpure.com/pokémon-go/com.nianticlabs.pokemongo/download?from=details

P/s: Siapa yang xbrni nak install ni tak digalakkan lah.. Lagipon lusa dah nak lauch kat Malaysia >_< hehe.. Aku saje try play tadi banyak kali jugak warning keluar... Tapi aku proceed jelah... hahah... Depends :p


1 172 Love this entry

  1. Pemes game ni... Acik tak berani nak install lagi.. hehehe

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com