Translate This Page

Review Imaan Suci Wipes!

Wednesday, July 20, 2016

Assalamualaikum..

Sekarang dah besar2 ni rajin lah pakai makeup kan.... Tapi asal nak pinjam telekung surau/masjid awam je mesti ade bekas2 makeup... 


Sah ke solat tapi makeup masih bertepek2 kat muka sbb mostly makeup kalis air... Tak kisahlah bedak sekali pon... kadang nmpk lagi bedak nye lagi.. mungkin wudhu friendly kot tu yang kompiden je terus pi solat?

Aku ni jenis xyakin sangat kalau makeup duk bertepek2 lagi walaupun dah cuci ngn air... So nak senang pakai jela wet tissue ni.... Mudah di bawa ke mana mana...

Lepas pakai muka rasa berangin dan lembap!! Hehe

So jangan lupa dapatkan @imaan.suci.wipes ni. Beli sikit2 tak puas, dapat satu kotak baru best kan. Senang nak bersihkan muka sebelum solat. Siapa nak order boleh contact sis kita di
.
019-3922261
.
019-3922261
.
#senangsolat #pelembapwajah #imaan #makeupremover #imaansuciwipes

Tengok testimoni orang lain plak!





Order daripada agent berdaftar sekarang!!!
Instagram: https://www.instagram.com/iuzira/
Facebook: https://facebook.com/profile.php?id=100000579550955


1 172 Love this entry

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com