Translate This Page

Harum Malam Atasi Keputihan dan Mewangikan Sepanjang Masa!!

Tuesday, August 30, 2016

Assalamualaikum...


Rata-rata yang bukak entry ini haruslah wanita kan? sebabnya pasal produk kecantikan dan kesihatan yang kini dipasarkan oleh Millenial Gen Sdn Bhd yang juga memasarkan makanan tambahan seperti milk booster!

So tanpa membuang masa, haruslah saya memperkenalkan dulu serba sedikit kelebihan Harum Malam ni:

KELEBIHAN DAN KHASIAT HARUM MALAM

- Mengatasi masalah keputihan
- Menghilangkan kegatalan dan masalah bau di Miss V
- Menegangkan otot rahim
- Memberi tenaga dan kecergasan
- Membuang toksin dalam badan

- Melawaskan sistem penghadaman
- Melancarkan kitaran haid
- Membuang angin dalam badan
-Anti penuaan
-Mengawal berat badan
-Mencantikkan bentuk tubuh badan
- Menghalang jangkitan kulat dan virus
- Antioksidan

RAMUAN HARUM MALAM




Ok, before ni pernah digemparkan dengan berita produk kecantikan ini beracun... Memang betul beracun dan merbahaya sekiranya produk itu bukan yang original punya....haaa, mungkin ada yang diluar sana yang nak sangat tahu cara nak semak ketulenan produk ini kan? so, jom tengok gambar di bawah... =D


Terdapat 3 cara bagi mengenalpasti label keselamatan harum malam iaitu melalui PENGENALAN VISUAL, IMBASAN QR CODE dan MELALUI CAHAYA.

Anda tidak perlu risau kerana prouk Harum Malam mendapat kelulusan daripada KKM tau! Ramai yang sudah menggunakan produk Harum Malam! Jom lihat testimoni!!










Saya sudah mendapatkannya! Anda bila lagi? ;)


Kalau korang nak tahu lebih lanjut, boleh rujuk info di bawah;



Alamat:
11 G, Jalan Keluli AL7/AL, Pusat Perniagaan Bukit Raja, Seksyen 7, 40000, Shah Alam, Selangor.

Contact:
010-4042769
03-3358 5344

Link Utama:
Link Berkaitan:

FACEBOOK: Kelab Ibu Cantik- Millenial Gen
INSTAGRAM: Harum Malam HQ



3 172 Love this entry

  1. Acik pernah amalkan dulu, memang nampak keberkesanannya.. best best best

    ReplyDelete
  2. tak sabar nak cuba lepas pantang..

    ReplyDelete
  3. memang best amalkan Harum Malam ni.. sUKA..

    www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com