Translate This Page

Seminar Facebook Percuma!! Siapa Cepat Dia Dapat!!

Tuesday, September 13, 2016

Assalamualaikum!

Tak puas hati betol la! Orang lain lebih kurang kita je, tapi dapat lebih. Mana tak nya, orang lain dah expert guna FB ADS. Kita masih merangkak-rangkak lagi??

So, Perhatian!! Perhatian!! Perhatian buat semua para peniaga di luar sana!! Saya ada rahsia nak share kan kepada anda semua bagi meningkatkan LIKE, SALES, PEMINAT untuk produk jualan anda!!

Tapi sebelum tu saya nak cerita pengalaman saya menggunakan FB ADS ni… Saya juga adalah salah seorang peniaga atas talian/online dan pada tahun pertama saya mula berjinak-jinak dengan bisnes sebagai agent, saya tertarik untuk menggunakan FB ADS.

Waktu tu time kemuncak nak raya, saya adalah salah seorang agent menjual busana muslimah di Euphoria Global (LINK) owned by my cousins. Banyak tips yang dikongsi dan banyak yang saya belajar terutama tips nak tingkatkan sales!

Dan akhirnya saya mencuba untuk menggunakan FB ADS. Sekali publish, rasa macam nak buat lagi. Mana taknya, baru sehari guna FB ADS ni tak sangka daripada 200 LIKES akhirnya mencecah 1000 LIKES dalam masa 3 hari!! Siapa yang tak suka kan? Sekarang dah boleh order through website but still gunakan FB ADS bila ada promotion atau nak rancakkan sales lagi!! ^______^

Dan pada masa yang sama, sales saya  hampir mencecah RM 500 sebulan sebagai agent sahaja (receive order dan process payment) yang lain supplier and dealer buat!! Hehe.. Ok lah untuk student macam saya ni waktu ketika itu…Itu pon sebab penangan FB ADS!!

So, kali ni nak share dengan korang cara nak dapatkan Seminar Facebook Percuma!! Yes Percuma tau!! Kat luar mencecah ratusan tau per session! Btw, yang saya tahu Cuma basic je…



So, saya nak mantapkan lagi ilmu keusahawanan saya dengan join Bengkel Fb Ads percuma #DemiSekepingRoti niI!! Seminar Facebook Percuma ini adalah anjuran TRS Training and Consultancy yang diasaskan oleh tuan Suhaimi Umar bagi memberi pendedahan kepada orang ramai yang berminat untuk berniaga secara online.

Tuan Suhaimi Umar adalah ‘sifu’ pemasaran online yang telah membantu ramai individu membina kerjaya usahawan melalui teknik pemasaran secara online. Beliau bukan hanya memberi bimbingan kepada individu, malah kumpulan dibawah syarikat-syarikat besar, korporat dan perniagaan tersohor.




SAYA SUDAH PON MENDAFTAR!! ANDA BILA LAGI??

Seminar FB ADS #DemiSekepingRoti yang bakal saya sertai sudah penuh tau! Tapi jangan bersedih sebab nya ada lagi 250 kekosongan pada 5 dan 6 November 2016!! First come first serve!! Jadi pergi daftar cepat tau!! Sekarang ok! Sekarang!!

Daftar segera penyertaan anda di sini > Bengkel Fb Ads: #DemiSekepingRoti

Silibus Seminar Facebook Percuma:

- Rahsia Kenali Pelanggan Anda
- Mindset Usahawan Bisnes Online
- Teknik Copywriting Meleleh
- Teknik Mudah Kuasai Produk
- Teknik Gambar Fb Ads 3 Saat
- Rahsia Setting Fb Ads TRS
- Teknik Closing Sales Membelai
- Teknik Follow Up Tingkatkan Sales
- Strategi Manage Database 101%

 EARLY BIRD PROMO: BENGKEL FACEBOOK BERNILAI RM1500.00 SECARA PERCUMA AKAN DIBERI KEUTAMAAN KEPADA YANG CEPAT BERTINDAK SAHAJA.

Maklumat lanjut Seminar Facebook Percuma boleh layari laman web dan Facebook yang disediakan:


P/s: Ciri-ciri orang berjaya adalah yang cepat bertindak.


11 172 Love this entry

  1. rugi siapa yang lepaskan peluang ni..nila rm1500, orang nak bg free je tau..perghh..

    ReplyDelete
  2. hebat.. dah daftar dgn pantas..
    all d best dear

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh tq kak! Org yg berjaya bertindak pantas, inshaAllah berjaya...hehe

      Delete
  3. peluang untuk siapa yang nak berjaya..

    ReplyDelete
  4. Bagus ni bagi mereka nak serius dalam dunia IT ni... thanks angah share

    ReplyDelete
  5. Wahhhh....bestnye dapat join seminar ni..

    ReplyDelete
  6. wow.. menarik tengok modul2nya...

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com