Translate This Page

POPIA CHEESE PAPRIKA KEGEMARAN BARU!

Tuesday, November 29, 2016

Assalamualaikum….

Pasti ramai yang tertanya-tanya apa dia popia cheese ni? Dalam dia ada inti cheese ke macam mana kan? So, harini nak share review pasal popia cheese paprika yang marvelous ni!




Sebab apa aku cakap marvelous? Sebab tak sampai dua hari satu balang habis! Hahaha lagi-lagi musim hujan ni masing-masing lapar kan. Hihi



POPIA CHEESE PAPRIKA

Popia cheese paprika ni sebenarnya sejenis snek yang rangup disalut dengan cheese! So siapa minat cheese memang patut try Popia Cheese Paprika ni. Kalau sebelum ni famous dengan popia nestum lah, popia milo lah jadi apa kata kita try lain daripada yang lain kan betul tak?


RASA POPIA CHEESE PAPRIKA

Bagi aku, rasanya macam keropok cheese lah kan hahah… Cuma yang ni tak muak dan yang membuatkan ia bertambah sedap sebab dia nipis dan rangup! Rasa macam makan nachos yang baru digoreng tu tapi disaluti cheese yang tidak begitu tebal… haa gittew..

Jadi aku sarankan korang try lepas tu letak kat office ke kan, makan sorang-sorang pon tak cukup ni, so letakla kat office berbalang-balang sikit kan… lolz xD





PENGHANTARAN/ CARA ORDER

Kalau korang nak order, servis penghantaran adalah melalui COD atau pos. Aku sarankan korang amik COD kalau tak nak dia pecah-pecah. Macam mana nak order? Sekejap lagi aku share =p

Jom kita tengok gambar dulu lah kan…


Muka selenga happy dapat makan popia cheese paprika nih! Huhu #adeakukisah

So macam mana nak order?? Korang boleh pergi terus kat cawangan yang menjual Popia Cheese Paprika ni atau contact je nombor yang tertera, okayh ;) Tunggu apa lagi? Pergi grab sekarang!!!


CAWANGAN VENDOR:
Dreamon_Boutique
No 5 GroundFloor, Jalan Todak, Bandar Sunway, Seberang Jaya, Penang

Melldha Vendor Butik
Pusat Komesial Permatang Pauh 


Coffe Taste Bertam
Taman Sri Serdang, Kepala Batas, SPU Penang


D'iman Boutique
1667D Lorong Selasih 1/3 Taman Selasih, 09000 Kulim kedah.



NOMBOR TELEFON COD:
0124653481 
(Penang: Mak mandin/ Seberang Jaya/ Bagan Ajam/Sg Dua/Kepala Batas)

0133151382
(Kuala Lumpur: Bandar Sri Permaisuri)

FACEBOOK:

INSTAGRAM:




1 172 Love this entry

  1. salam....perghhh macam sedap ni...boleh cuba nanti sambil layan movie

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com