Translate This Page

[REVIEW] Cara buang bulu pada badan dengan Norah! Mudah, Cepat dan Murah!

Tuesday, November 01, 2016

Assalamualaikum..

Pasti ada dalam kalangan pembaca yang nak tahu tips mudah dan murah buang bulu pada badan kan? Yang penting cara ni berkesan dan tahan lama... Tak sakit, cepat, mudah dan murah!

Antara yang aku suka cara ni sebab menggunakan bahan natural tanpa bahan kimia tau. Apa sebenarnya Norah ni? Ok, tanpa membuang masa jom tengok gambar kat bawah. 



Tadaaa, mesti dah boleh agak kan apa dia…. Waxing lah! Hehe… Kenapa wax lebih digalakkan daripada bercukur atau cream remover?



Ini adalah kerana waxing selalunya terdiri dari bahan- bahan semulajadi seperti madu organik, tea tree oil dan 100% bebas dari bahan kimia.

* Lebih murah dan JIMAT kerana boleh dipakai berkali-kali bergantung seberapa luas area (Tak perlu pergi spa!)
* menghilangkan bulu hingga ke akar sehingga membuat kulit jadi halus
* Pertumbuhan bulu jauh lebih lama dari shaving atau menggunakan hair remover cream
* Melemahkan fungsi akar bulu, menjadikan bulu makin halus dan jarang
* Mudah dibersihkan menggunakan air biasa atau lap sahaja dengan kain basah


Ok, kenapa aku suka Norah Wax? Mesti korang tak sabar nak tahu kan berapa harga dia? Jap lagi aku share... Norah Wax ni ade dua jenis... Satu Hot Wax dan satu lagi Cold Wax.

Bezanya, Hot Wax korang kena panaskan dulu macam panaskan coklat tu haa (double boiling). Yang Cold Wax ni untuk orang yang "rajin" macam aku ni haa... Terus pakai senang tak perlu nak panas kan lagi..



Nak tahu harga dia berapa? Haaa, RM 35 je okayh! Boleh tahan 2-3 bulan tau! Jimat tak? hahah... So, nak tahu apa yang korang dapat dengan RM 35 tu?

Tadaaa! Haaa berbaloi baloi kan.... Strip cotton tu boleh basuh and pakai balik... Lagi dah jimat kat situ...hehe.... Mesti tak tau nak order kat mana kan? 

Jom aku share kat mana nak order:

WhatsApp admin segera di talian 012-234-0220 untuk place order anda sekarang!! Ada promosi tau beli 3 dengan harga RM 100 sahaja! Haa, ajakla kawan2 sekali...hewhew...




Thanx for reading this entry!!
^_____^

2 172 Love this entry

  1. Bagus ni... ramai kata senang nak guna untuk cabut bulu... sakit pun tak sangat

    ReplyDelete
  2. Mmg bagus. Saya dah guna. Best sgt!

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com