Translate This Page

REVIEW SHOPPING ONLINE DENGAN LAZADA

Sunday, December 04, 2016

Assalamualaikum and Hye!

Previously, saya ada share berkenaan dengan PROMOSI BESAR-BESARAN yang dilancarkan oleh pihak LAZADA >>> 2016 ONLINE REVOLUTION FOR ALL BRANDS!!

So, kali ni nak share few items yang terdapat dalam kotak "BOX OF JOY" daripada LAZADA yang berjaya menawan hati saya!! 

First item ialah Bluetooth Speaker! Bluetooth Speaker ni mudah dibawa kemana-mana sebab tak perlu connection wayar untuk dengar lagu atau tengok movie dari handphone menggunakan Bluetooth Speaker! 

Kalau nak charge dah ada cable dia bagi sekali masa beli hehe... Jom tengok design dia yang simple tapi ada bass effect yang mantap!


Tengok, smart kan? Hehe... So, kalau korang berminat boleh beli kat sini >>>> Wireless Bluetooth Speaker

Second item yang memikat hatiku ialah Manual Chopper Tefal! Daripada tengah tahun haritu nak beli Manual Chopper ni tau!

Mudah dan tak perlu guna elektrik! Hehe, lepas ni nak kisar cili ke bawang ke senang tak perlu tumbuk lagi hihi...


So, apa tunggu lagi? Sementara promosi Lazada yang berlangsung sampai 12/12/2016 ni, baik korang grab cepat kat sini>>> Tefal Manual Chopper

Last item! Nescafe White Coffee Pandan! Campur dengan Chia Seed plak... Fuhh mantap!

Actually, aku kurang minat dengan nescafe atau coffee sebab nya aku pening kalau minum coffee tapi yang ni ok lah, tak rasa pening dan rasa dia sedap! Huhu


Sambil santai2 tu minum White Coffee Pandan campur dengan Chia Seed pergh mantap!

Ramai yang sedia maklum apa khasiat Chia Seed ni kan? Hehe, so tunggu apa lagi jom grab kat sini.. Jangan risau yang ni ada logo Halal Jakim >>> Chia Seed

Untuk White Coffee Pandan plak korang boleh beli kat sini >>>> Nescafe White Coffee Pandan

Ok lah, sebenarnya banyak lagi benda menarik kat Lazada ni tau!! Tapi cukuplah aku share yang tu dulu hehhee...

So korang jangan lepaskan peluang grab promosi besar-besaran dari Lazada okayh!!

Till then peeps!

Thanks for reading this entry ;) Happy weekend!! Weekend habis...hewhew





0 172 Love this entry

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com