Translate This Page

Benang Hijau Membership dan Dropship!

Saturday, March 11, 2017


Assalamualaikum

MEMBERSHIP BENANG HIJAU


Pasti korang semua teruja nak tahu pasal membership dan cara jadi ejen dropship benang hijau ni kan? Jadi, hari ni saya nak share kenapa korang mesti dapatkan membership Benang Hijau ni!



KELEBIHAN MEMPUNYAI MEMBERSHIP CARD BENANG HIJAU
  • Diskaun 10 % untuk semua produk Benang Hijau
  • Sah bergelar Ejen Dropship Benang Hijau secara automatik dan boleh promosikan produk Benang Hijau secara online
  • Diskaun 20% pada hari jadi pemegang kad
  • Berpeluang preview produk baru dan promosi khas untuk member yang akan diadakan dari masa ke semasa

MEMBERSHIP MARCH 2017 SPECIAL!

Bukan itu sahaja, akan ada pelancaran promosi special buat semua pemegang kad Benang Hijau antaranya:


  • Boleh redeem free shawl di mana-mana lokasi benang hijau khas buat semua yang lahir pada bulan March! Promosi ini sah sepanjang Mac ini sahaja. Terdapat pelbagai jenis pakaian muslimah yang cantik di Benang Hijau termasuk blouse, Jubah, dress, baju kurung dan pants!
  • Dapatkan diskaun 20% bagi semua produk Benang Hijau (tidak termasuk promosi)

CARA JOIN MEMBERSHIP DAN DROPSHIP BENANG HIJAU

Caranya mudah sahaja. Hanya perlu membuat Yuran Pendaftaran sekali sahaja sebanyak RM20 dan Yearly Renewal RM10 sahaja!

Alang-alang dah join membership, korang boleh join jadi ejen dropship jugak! Hehe, buat side income betul tak? Tapi syaratnya kena join Membership Benang Hijau, dapatkan harga murah dan boleh buat bisnes dah…hehe

Kalau korang nak tahu, terdapat beberapa negeri yang terpilih Benang Hijau menjalankan Warehouse Sale besar-besaran memang murah baq hang dari serendah RM5

Saya dah pergi salah satu negeri yang ade Warehouse Sale Benang Hijau tu boleh klik SINI!

JENIS-JENIS PAKAIAN MUSLIMAH BENANG HIJAU

Ok, next kita tengok item busana muslimah yang dijual di Benang Hijau, so nanti korang dah boleh target kat warehouse sale nanti kan… Tapi biasalah target lain, belinya lain berlebih-lebih pulak tu… Dah murah kan…hehe
  

Baju Kurung
Suraya Plain Mini Kurung dan Suraya Printed Mini Kurung




Jubah dan Dress
Autumn Three dress, Hana Basic Jubah, Imann Dress, Lana Dress, Maia Dress, Merrisa Dress, Melissa Dress, Mikayla Dress, dan sakura Blossom Dress







Blouse
Azalea Midi, Dina Blouse, Dolly Top, Elle Blouse, Elly Top, Fina Blouse, Imann Blouse, Nana Blouse, dan Nina Blouse.

Pants
Candy Pants dan Kate Pants

Haaa, dah rambang mata dah semua? Hehe, saya dah bagi hint dah kat poster tu negeri Benang Hijau punya lokasi Warehouse Sale yang berlangsung buat masa ini… 

So, tunggu apa lagi? Hehe, kalau tidak berkesempatan untuk ke sana pon tak mengapa, Boleh rujuk SINI untuk kirim melalui personal shopper!

Kalau tak nak ketinggalan promosi atau info lanjut berkenaan Benang Hijau, boleh lah rujuk link di bawah:


facebook   : www.facebook.com/BenangHijau
Website     : www.benanghijau.com

0 172 Love this entry

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com