Translate This Page

Koleksi Gambar Konvokesyen Paling Style dan Kreatif Abad Ini!

Monday, March 13, 2017

Assalamualaikum...

Tiada idea nak buat gambar konvokesyen paling style, gempak dan kreatif?

Di sini saya dengan teruja hatinya nak berkongsi dengan semua gambar-gambar konvokesyen yang paling style abad ini!

Tinggal lebih kurang sebulan sahaja lagi gambar pelajar-pelajar UiTM bakal membanjiri newsfeed anda di laman sosial! Saya juga adalah salah seorang bakal graduan yang bakal tiba April nanti!

Jadi, mungkin ada yang tercari-cari idea untuk bergambar kan, bolehla zas gambar-gambar yang berada dalam koleksi saya ni!


Terima kasih tidak terhingga kepada owner gambar yang memberi inspirasi kepada bakal graduan seperti saya! Gigih jugalah google satu-satu, yang oversea punya sekali, tapi Malaysia punya jugak paling gempak! hewhew.. Terbaiklah student UIA #GambarKonvokesyenUIApalingSTYLE 


Underwater photohoot dengan jubah sekali kau....hahahah by Napiemoksin..







Gambar paling menyentuh hati abad ini =')










Style bukan! Macam-macam gaya ada! Hehe, time ni memang tengah trending Harry Potter dengan Creed Assassin ke ape? haha


Siapa expert main ice skating boleh la try nanti...hewhew

Nak mencabar sikit boleh hiking atau bergayut dengan jubah konvo! hewhew

Yang ni plak saya share kan lokasi berdekatan area kuala Selangor iaitu Pulau Angsa! Ala-ala macam berdiri di atas cermin tu! Hehe





Eyh, gambar siapa ni? Hehe... Hope boleh dapat nice shot macam ni jugak time naik pentas nanti... Ni gambar recaptured balik pakai handphone...hewhew

Lastly, konvo tu pergi jugak, tapi jangan lupa apply pengecualian PTPTN ye bagi yang berkelayakan.. Jom tengok cara kat SINI!

Sekian sahaja perkongsian kecil daripada saya! Jangan lupa bookmark nanti boleh refer sini lagi! Hehe, Kalau korang ada gambar menarik yang lain, jangan lupa share link kat bahagian komen okayh! Thank You!!

Till then peeps!




5 172 Love this entry

  1. Bestnya tgk gambar konvo hahahha memacam aksi zmn skrg ye...zmn sis dlu masuk studio amik gambar sorang pun dah rasa hot sgt dh..kalau buat under water wowwwwwwwwwwww ohsem!

    ReplyDelete
  2. menariknya gambar2 konvo tu... macam-macam aksi.... skang ni dah boleh edit macam-macam kan...

    ReplyDelete
  3. pergh yang amsuk dalam air tu..

    ReplyDelete
  4. Banyak dari konvo IIUM yang rare tu.. hehehe.. acik tak sabau nak konvo...

    ReplyDelete
  5. bila tengok gambar2 ni terus rasa tak sabar nak konvo.. tak lama dah ni.. hehe

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com