Translate This Page

Warehouse Sale Benang Hijau Serendah RM5?

Wednesday, March 08, 2017

Assalamualaikum...

Mesti ada antara korang yang pernah dengar nama Benang Hijau ni kan?

Kepada sesiapa yang tak tahu, Benang Hijau adalah nama salah satu butik yang menjual busana muslimah seperti shawl, blouse, jubah, baju kurung dan macam2 lagi lah.. Hehe



Baru-baru ni Benang Hijau telah melancarkan warehouse sales besar-besaran mengikut negeri tau! Memang nangis tengok banyak yang berkenan di hati dari serendah rm5 sahaja!

Saya berkesempatan untuk join yang di negeri Selangor jadi nak share dengan korang semua apa yang menarik kat Benang Hijau! jom terjah gambar dulu...





Semua cantik-cantik dengan harga mampu milik!! Jarang tau butik nak jual harga runtuh macam ni.









Fuhh! Habis borong dah! Jom balik! Tak puas lagi sebenarnya, kita tunggu kat negeri lain plak okayh!!

Di Selangor dah habis, so korang boleh lah singgah Negeri Johor plak lepas ini okayh! Tak tahu nak kirim kat siapa? Haaa tengok bawah ni senarai personal shopper!! Kirim jangan tak kirim! hehe




Yeay dah rasmikan salah satu koleksi Benang Hijau di Hari Wanita Sedunia semalam! hehe...

Banyak lagi korang tau? Hehe... So jangan lepaskan peluang okayh untuk negeri2 lain!! Bakal menyusul! So jangan lupa nantikan next entry atau korang boleh visit link kat bawah nanti okayh!



0 172 Love this entry

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com