Translate This Page

Buffet Ramadhan 2017 Bangi Golf Resort Bukan RM90, Bukan RM80, Bukan RM60? Jom Baca!

Saturday, June 03, 2017


Assalamualaikum…

Alhamdulillah dah masuk Ramadhan ke-9 harini ye… Mungkin korang masih tercari-cari tempat yang berbaloi-baloi untuk majlis berbuka puasa seisi keluarga kan? Sekali sekala ye dop?

So, saya sarankan anda untuk ke BGR! Hehe BGR tu Bangi Golf Resort dekat je dengan hotel Equatorial Bangi…hehe

Sebelum saya share info berikutnya, jom kita cuci mata sikit petang2 ni… Hehe..

AMARAN: Mohon jangan scroll lama-lama lagi2 kalau iman tak berapa nak kuat =p hiks..

Jom zas gambar!!
















Ada lebih 200 juadah yang disediakan ok! Dari western food, masakan Melayu, dessert yang bermacam aneka, kuih muih dan pelabagai lagi lah... Nak tahu kena lah datang sendiri...hehe 



Ni antara bloggers yang famous dari kiri Kak Eyza dan Inaa Aina!! hehe.. Kami sempat dijamukan dengan durian selepas berbuka time ni >.<  


Ok tahan nafas sikit kasi perut kempis...ihikss 

Setel da cuci mata semua kan? So, macam mana dengan harga plak?

HARGA BUFFET:
RM58 (Dewasa)
RM28 (Kanak-Kanak)

Berbaloi-baloi bukan?

ANTARA KEMUDAHAN YANG DISEDIAKAN:
-800 tempat letak kereta
-Surau dan toilet semestinya

ALAMAT LOKASI:
Bangi Golf Resort Restaurant
No 1 Persiaran Bandar,
43650 Bandar Baru Bangi,
Selangor

Korang just waze je mudah… hehe

So, tunggu apa lagi? Saya dah bawak family datang sini… Anda bila lagi? =p So, pergi tempah sekarang!! Contact je nombr kat bawah ni atau layari social media tertera okayh!






CONTACT NUMBER:
Nurul Adira Kamil
+6011 1057 5088 / +603 89253728 / 603 8210 2288 

FACEBOOK: 

INSTAGRAM:

WEBSITE:

HASHTAG:
#BGRBuffetRamadhan17


SELAMAT BERBUKA DAN MENJALANI IBADAH PUASA SEMUA~



0 172 Love this entry

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com